Εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών

21:20 24/7/2019 - Πηγή: iPop

Εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών στο Περιστέρι, το βράδυ της Τετάρτης. Όλες οι πρώτες πληροφορίες.

Ειδικότερα, στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο καφέ-μπαρ «Αμελί» στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν θαμώνα, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους. Ο άνδρας

τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι μία στην πλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης επέβαινε σε μοτοσυκλέτα μαζί με έναν άλλο άγνωστο άνδρα. Φέρεται να κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα, να πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια να απομακρύνθηκε, μαζί με τον συνεργό του, από τον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία βρήκε στον χώρο τρεις κάλυκες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε εν ζωή στο Αττικό Νοσοκομείο ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Κι άλλο έγκλημα στο Περιστέρι, πριν απ’ την δολοφονία μέσα σε καφετέρια

Στο μεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα στην περιοχή του Περιστερίου ένα ακόμα έγκλημα συντάραξε την περιοχή. 37χρονος έπνιξε τον 35χρονο συγκάτοικό του με πλαστική σακούλα, μετά από τσακωμό που είχαν.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης, 0 οποίος φέρεται ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε το πρωί έναν καυγά με τον συγκάτοικό του, όπως τόνισαν γείτονες.

Το επεισόδιο έληξε, αλλά το μεσημέρι οι δυο τους άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν. Τότε, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, όμως, ήταν ήδη αργά. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, χτύπησαν την πόρτα, την οποία άνοιξε ο δράστης.

Ο ίδιος τους είπε ότι σκότωσε τον συγκάτοικό του και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Το άρθρο Εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε καφετέρια γνωστών ηθοποιών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα