Πολύ επικίνδυνος ο δρόμος όπου έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς

16:18 24/7/2019 - Πηγή: iPop

Πολύ επικίνδυνος θεωρείται ο δρόμος όπου σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Ο θάνατος του 23χρονου έχει προκαλέσει σοκ.

Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εμπορίας παιχνιδιών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο νεαρός επιχείρησε να προσπεράσει

προπορευόμενο όχημα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

Μία μέρα μετά, στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο, συγγενείς και φίλοι του άτυχου νεαρού έχουν αφήσει μια φωτογραφία και λουλούδια για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Σύμφωνα, πάντως, με κατοίκους της περιοχής, ο δρόμος όπου σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, με πολλούς οδηγούς να παραβιάζουν και το όριο ταχύτητας, παρότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται και σχολείο.

Τονίζεται πως πριν από πέντε χρόνια ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε ως συνεπιβάτης βιώσει ένα τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στην Εκάλη. Και οι δύο, όμως, είχαν σωθεί.

Τι ερευνά η αστυνομία

Ποια ερωτήματα εξετάζει η Τροχαία Κηφισιάς που διενεργεί την προανάκριση; Το μοιραίο δυστύχημα σημειώθηκε σε μια ευθεία της λεωφόρου όπου έχουν σημειωθεί κι άλλα ατυχήματα και δυστυχήματα, καθώς οι οδηγοί τρέχουν. Κι αυτό είναι ένα ερώτημα αν έτρεχε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κι έχασε τον έλεγχο κι έτσι έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο δέντρο με αποτέλεσμα τον φρικτό του θάνατο.

Παράλληλα, άγνωστο παραμένει αν φορούσε ζώνη ή όχι, με τις αρχές να εξετάζουν και το video από κάμερες στην περιοχή, ενώ θα καταθέσουν και αυτόπτες μάρτυρες. Την ίδια στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί αν ο 23χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή όχι.

Το άρθρο Πολύ επικίνδυνος ο δρόμος όπου έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα