Εκτός ΣΚΑΪ η Μπάγια Αντωνοπούλου! Για πού πήρε μεταγραφή;

20:27 24/7/2019 - Πηγή: iPop

Αυτό το πολυσυζητημένο κορίτσι ανοίγει τα φτερά του και κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Εκτός ΣΚΑΪ η Μπάγια Αντωνοπούλου! Για πού πήρε μεταγραφή;

Μπορεί οι πληροφορίες να την ήθελαν, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, να μετακομίζει στον Alpha, ωστόσο, όλα διαψεύστηκαν απ’ το story που ανέβασε η ίδια στο Instagram της!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό One και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς

φίλους της μέσα απ’ τον λογαριασμό της στο Instagram. Σύμφωνα με την ίδια, απ’ τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο One, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες για το project στο οποίο θα ενταχθεί ή θα αναλάβει.

«Καλή μας αρχή! @onetv.gr», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου ενώ πόζαρε χαμογελαστή στα στούντιο του One TV.

Τονίζεται πως μέχρι πριν λίγες μέρες, η Μπάγια Αντωνοπούλου εμφανιζόταν κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα από την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα». Όμως, η ίδια αποφάσισε πως το One TV αποτελεί μια καλύτερη ευκαιρία καριέρας.

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος είχε φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη κι είχε ενταχθεί στο κανάλι του Φαλήρου. Όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν πολύ ομαλά, καθώς το Survivor Πανόραμα που κλήθηκε να παρουσιάσει κόπηκε ξαφνικά λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Έτσι, στη συνέχεια έκανε ρεπορτάζ στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, όμως, προφανώς ήταν κάτι που δεν την ικανοποιούσε και αναζήτησε το επόμενο βήμα της.

Εμείς της ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα και να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπάει και την εκφράζει περισσότερο!

Το άρθρο Εκτός ΣΚΑΪ η Μπάγια Αντωνοπούλου! Για πού πήρε μεταγραφή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα