Τα πολυβραβευμένα κρασιά IL BORRO της οικογένειας FERRAGAMO ήρθαν στην Ελλάδα!

20:04 24/7/2019 - Πηγή: iPop

Τα πολυβραβευμένα κρασιά IL BORRO της FERRAGAMO ήρθαν στην Ελλάδα! Στην καρδιά της Τοσκάνης κρύβεται ένα μεσαιωνικό χωριό με το όνομα Il Borro που έχει αναπαλαιωθεί πλήρως από τη διάσημη οικογένεια Ferragamo και διοικείται από τον εγγονό και συνονόματο του αείμνηστου σχεδιαστή, Salvatore Ferragamo.

Eκεί

υπάρχει ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο, το οποίο είναι πλήρως βιολογικό. Το μοναδικό κλίμα, το έδαφος και οι ήπιοι χειμώνες είναι παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία κρασιού εξαιρετικής ποιότητας για το οποίο η Τοσκάνη είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Στο Il Borro του σήμερα, όμως, οι ευνοϊκοί αυτοί παράγοντες συνδυάζονται με πιστοποιημένες πρακτικές βιολογικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι χημικές ουσίες έχουν αποκλειστεί πλήρως, τα σταφύλια επιλέγονται με προσοχή και συλλέγονται με το χέρι, ενώ η διαδικασία στο βαρέλι διακρίνεται από υπομονή, αρχαίες μεθόδους αλλά και υψηλή επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση. Δεν είναι τυχαίο που δέκα από τις ετικέτες Il Βorro έχουν λάβει υψηλές και παγκόσμιες διακρίσεις (32 στο σύνολο), ενώ περιλαμβάνουν τις ποικιλίες Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Sangiovese.

Στην Ελλάδα τα κρασιά IL BORRO της FERRAGAMO εισάγονται αποκλειστικά από την ASL Imports- μία ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή ειδών πολυτελείας που αφορούν στο ευ ζην- και διατίθενται σε εξαιρετικά επιλεγμένα σημεία υψηλής γαστρονομίας, όπως: Albion, Alfiere (Aθήνα & Μύκονος), Blue Pine, Brunello, Ecali Club, Freud Oriental, Giacomo (Κηφισιά & Πάρος), Grande Bretagne, Hilton, 1821 Ηydra, Il Baretto Golden Ηall, Juju Divani Caravel, Krabo Βeach, Matsuhisa (Four Seasons & Belvedere), Mythos Divani Apollon, Paros Aspro Beach, Salumaio di Atene, Sífnos Elies Resorts, Sifnos Mamma Mia, Varoulko Sea Side.

Το άρθρο Τα πολυβραβευμένα κρασιά IL BORRO της οικογένειας FERRAGAMO ήρθαν στην Ελλάδα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα