Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/8/2019)

09:06 1/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/8/2019):Κριός

Με το δεξί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνει την είσοδο του ο Αύγουστος για εσάς τους Κριούς.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο μόνο θετική είναι για εσάς, αφού, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.  Σε  προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχεται μια περίοδο όπου θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε,  ενώ είναι πολύ πιθανό ένας νέος έρωτας να χτυπήσει εντελώς ξαφνικά την πόρτα σας. Ενώ, η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε  τις υποθέσεις που απασχόλησαν  τα μέλη της οικογένειας σας,  και να δώσετε οριστικές λύσεις σε   θέματα που αφορούν την ακίνητης σας περιουσία.

Ταύρος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές ανατροπές στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να συνδέονται είτε με αλλαγές κατοικίας, είτε με την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια σας το οποίο και θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ενώ, η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας αφού πρώτα τις έχετε περάσει από φίλτρο ώστε να είστε σίγουροι ότι αυτά που λέτε τα εννοείτε.

Δίδυμοι

Σε έντονους ρυθμούς, σύμφωνα με το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει όχι μόνο να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις ιδέες σας, αλλά, να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να διαφημίσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με πρωτότυπο τρόπο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια μικρή απόδραση που δεν είχατε στο πρόγραμμα. Ενώ από την άλλη πλευρά, Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία είχε περάσει από σαράντα κύματα.

Καρκίνος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα η ξαφνική πρόταση από ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ή ένα νέο ερωτικό σκίρτημα το οποίο και θα σας αναστατώσει. Επίσης σήμερα, η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες και τα σχέδια σας, αφού πρώτα έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε πλέον σίγουροι για τα συναισθήματα σας και τα εκφράζετε χωρίς φόβο.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Λέοντες, και ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια μιας και επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας απαιτεί ένα και μόνο πράγμα από εσάς, να ξανασυστηθείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο  στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας. Δηλαδή, παλιές σχέσεις και συνεργασίες που κρατούσατε από συνήθεια θα διαλυθούν εντελώς ξαφνικά και άλλες θα πάρουν την θέση τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η οποία για άλλους θα είναι πιο γρήγορη και για άλλους πιο αργή, θα είναι να αλλάξετε ριζικά την δημόσια εικόνα σας. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του  Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις και να οργανώσετε με προσοχή τα επόμενα σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ξέρετε ποια από τα  πρόσωπα που επέστρεψαν στη ζωή σας από το παρελθόν θα παραμείνουν.

Παρθένος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συζητήσεις με σκοπό να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση, την οποία για λίγο καιρό θα κρατήσετε κρυφή, με ένα άτομο το οποίο φαινομενικά δεν ταιριάζει με τον κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης σήμερα, η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας  και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία συνειδητοποιήσατε ότι έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Ζυγός

Πολύ ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από αυτές είναι πιθανό να προκύψει μια μελλοντική οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση η οποία θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε σεξουαλικά. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις  συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και την δημόσια εικόνα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είστε πλέον σίγουροι για τις επιλογές σας.

Σκορπιός

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας  βήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι είστε εσείς οι Σκορπιοί.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν την καριέρα σας. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα πρόσωπο που θα μπει εντελώς ξαφνικά στην ζωή σας και θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τα πρέπει και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Ενώ, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πάτε διακοπές.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας που αφορούν είτε τις Σπουδές σας, είτε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ενώ, η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) ,  αλλά και στις υποθέσεις του/της συντρόφου σας. Επίσης, είναι πιθανό να δώσετε επιτέλους τα χέρια με ένα νέο συνεργάτη σας.

Αιγόκερως

Με τα οικονομικά σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας το οποίο στα μάτια των άλλων φαίνεται ότι έχει μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον/ την σύντροφο σας και θα του εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας.

Υδροχόος

Αρκετά προβληματισμένοι , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που θέλει να σας πει είναι ότι σύντομα θα δείτε σχέσεις που θεωρούσατε δεδομένες να διαλύονται, ενώ νέες θα πάρουν την θέση τους με κάθε επισημότητα. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να τους πείσετε να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται και να ακολουθήσουν το δικό σας μοντέλο.

Ιχθείς

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα το διοχετεύσετε στο χώρο της εργασίας σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει αρκετά από τα δεδομένα στο χώρο της εργασίας, πράγμα που για εσάς σημαίνει νέες ευθύνες. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και απαιτείτε από εσάς να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Επίσης, η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και πάλι ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στο οποίο έχετε κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα