Έξυπνες ιδέες για on budget ραντεβού το οποίο θα μείνει αξέχαστο!

19:06 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για να εντυπωσιάσεις στο ραντεβού! Αυτό είναι ο κανόνας μου! Και επίσης ότι θα είναι on budget ραντεβού δεν σημαίνει πώς είναι για μικρές ηλικίες ή λιγότερο ενδιαφέρον! 

Πανάκριβα γαλλικά κρασιά, βιολιά που παίζουν τους αγαπημένους σας ήχους όλο το βράδυ πάνω από το τραπέζι σας, κρυστάλλινα κηροπήγια με κεριά από αγνό κερί παρθένας μέλισσας. Σερβιτόροι με σμόκιν και γκουρμέ εκδοχές των πατροπαράδωτων πιάτων μας όπως ο μουσακάς.

Κόκκινα τριαντάφυλλα baccara διάσπαρτα στον χώρο και άρωμα channel No5. Στοπ! Αυτό εκτός από το ότι είναι βγαλμένο από άλλη δεκαετία είναι και πανάκριβο…

Πίστεψε με κανένας από τους δύο δεν θα απολαύσει αυτό το ραντεβού όσο τις παρακάτω ιδέες που θα σου δώσουμε! Γιατί το βασικότερο δεν είναι πόσα χρήματα θα ξοδέψετε αλλά ο ποιοτικός χρόνος που θα περάσετε μαζί!

Κράτα σημειώσεις για το επόμενο on budget ραντεβού!

HIKING

Αν θέλεις να περάσετε ποιοτικό χρόνο και να είσαι και εντός προϋπολογισμού, η πεζοπορία μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε να βάλετε τα αθλητικά σας και να περπατήσετε μέσα στο βουνό (ή σε κάποιο από τα μεγάλα άλση που έχει η Αθήνα). Και μην ξεχνάς πώς ολόκληρη η χώρα έχει μαγικά μονοπάτια τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις με το άλλο σου μισό και να έρθετε πιο κοντά!

GAME NIGHT

Εάν θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο με την σχέση σου μπορείς να βγάλεις στο προσκήνιο τα παιχνίδια που έχεις θαμμένα! Πέραν του ότι τα επιτραπέζια θα σας φέρουν πιο κοντά, θα σας δείξουν πλευρές του εαυτού του άλλου που μπορέι να μην ξέρεις ή να έχεις ξεχάσει θα σας κάνουν και να γελάσετε! Και, φυσικά – αν βαρεθείτε, μπορείτε πάντα να τραβήξετε μια κίνηση τύπου rom-com ταινίες και να περάσετε σε άλλου είδους παιχνίδια!

BEACH DAY

Ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγες στην παραλία (και δεν μιλάμε μόνο τους Καλοκαιρινούς μήνες) για να περπατήσεις, να χαζέψεις τον ορίζοντα και να ταξιδέψεις με το μυαλό σου;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες όλα τα παραπάνω με το άλλο σου μισό; Δεν χρειάζεται να είσαι σε νησί για να χαζέψεις την θάλασσα! Φόρα άνετα ρούχα και πήγαινε τώρα μάι βόλτα!

VOLUNTEER

Πίστεψε με δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα από το να προσφέρεις. Σκέψου τώρα να μοιράζεσαι αυτό το συναίσθημα με τον άνθρωπο σου! Ψάξε στην περιοχή σου ποιες ΜΚΟ μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια σου ή μίλα με ανθρώπους που στήνουν μόνοι τους σισίτια, πλυντήρια για αστέγους κτλ και ρώτα που, πότε και πώς μπορείτε να βοηθήσετε! Αυτό το ραντεβού θα το θυμάστε και οι δύο για πολύ καιρό!

MYSTERY RIDE

Ξέρεις τι βρίσκεται έξω από την Αθήνα; Πότε ήτνα η τελευταία φορά που βγήκες εκτός συνόρων χωρίς να έχεις έναν στόχο; Βάλτε βενζίνη στο αμάξι και πηγαίντε κάπου κοντά που δεν έχετε ξαναπάει και γυρίστε το βράδυ! Στην διαδρομή ψάξτε τι ενδιαφέρον έχει να δείτε-κάνετε εκεί!

GYM DAY

Και όμως, το να γυμνάζεσαι με τον άνθρωπο σου μπορεί να είναι έως και άκρως σέξι! Οπότε πριν το ακυρώσεις σαν σκέψη δοκίμασε το! Βάλε το σορτσάκι σου, πάρε δροσερό νερό μαζί σου και ξεκίνα… σήμερα είναι leg day!

Keywords
Τυχαία Θέματα