Η ανανέωση όρκων του Τράγκα με τη γυναίκα του στο Λας Βέγκας είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

16:30 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα! Ο Γιώργος Τράγκας ανανέωσε τον γάμο του στο Λας Βέγκας και το γύρισε και σε video! 

O δημοσιογράφος αποφάσισε ν’ ανανεώσει τους όρκους με τη γυναίκα του για τρίτη φορά, και γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή διάλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνει!

Ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρά ταξίδεψαν μέχρι το Λας Βέγκας και ανανέωσαν τον γάμο τους ενώπιον ενός

παπά-Elvis Presley.

Φυσικά, σκέφτηκε και όλους μας και γύρισε τη βραδιά σε video, το οποίο και ανέβασε στο YouTube του! Στο video, o Γιώργος Τράγκας περιγράφει τον γάμο του, ενώ μοιράζεται κι ένα πλούσιο, απολαυστικό υλικό απ’ τη στιγμή.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Δαμάσκος, επιχειρηματίας της ομογένειας από το Λος Άντζελες, και η σύζυγος του.

Ποιο ήταν όμως το παρανυφάκι;

Μα θέλει κι ερώτημα; Ο πολυαγαπημένος σκύλος του Γιώργου Τράγκα ο Αστερίξ! «Αυθεντικός, αυθεντικότερος είναι ο Αστερίξ, ο σκύλος μου. Το καλύτερο παρανυφάκι που βρέθηκε ποτέ», λέει ο Γιώργος Τράγκας γι’ αυτή την επιλογή.

«Αποφάσισα την ανανέωση όρκων στο Λας Βέγκας με τη Μαρία Καρρά, τη γυναίκα που έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές», σημειώνει ο δημοσιογράφος στο video του.

Μάλιστα, μόλις διαβάσαμε την περιγραφή κάτω απ’ το video μάθαμε ότι την τελετή παρακολούθησαν τον περασμένο Απρίλιο σε Live Streaming οι συγγενείς του ζευγαριού στην Ελλάδα. «Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό… Άγρα της Έδεσσας, που μένει η πεθερά μου».

«Δεν θέλω από σας πικρόχολα σχόλια, γιατί στα 50 μου έχω δικαίωμα να κάνω ότι θέλω. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Όσοι είστε νεότεροι από εμένα και έρθετε ως εδώ θα καταλάβετε γιατί το έκανα στο Λας Βέγκας», σχολιάζει ο δημοσιογράφος θέλοντας να προλάβει όσους έχουν σκοπό να τον επικρίνουν.

Ο Γιώργος Τράγκας ανανεώνει τους όρκους με τη γυναίκα του:

Το άρθρο Η ανανέωση όρκων του Τράγκα με τη γυναίκα του στο Λας Βέγκας είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα