Markopoulo Park: Οι πέντε κορυφαίες ιπποδρομίες του Ιουλίου (video)

16:02 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Το Top 5 απ’ τις ιπποδρομίες του Ιουλίου στο Markopoulo Park. Συναρπαστικές κούρσες, νέα ρεκόρ, εντυπωσιακές αφίξεις που κόβουν την ανάσα. Κάθε Κυριακή το Markopoulo Park προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.

Το θέαμα που απολαμβάνουν όσοι επισκέπτονται τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου είναι μοναδικό.

Δείτε το βίντεο με τις Top 5 ιπποδρομίες του Ιουλίου 2019 στο Markopoulo Park:Στο παρακάτω
video συγκεντρώνονται τα highlights απ’ τις ιπποδρομίες του Ιουλίου στο Markopoulo Park:

Τα είδη των ιπποδρομιών

Aφού είδες τις ιπποδρομίες του Ιουλίου, θυμήσου ποια είναι τα είδη των ιπποδρομιών!

Επίπεδες Ιπποδρομίες (flat)

Το πλέον διαδεδομένο αγώνισμα ιπποδρόμου στην Ελλάδα και το μοναδικό προς στοιχηματισμό, είναι οι ιπποδρομίες σε επίπεδες κούρσες. Τα κύρια χαρακτηριστικά των ίππων είναι η ταχύτητα και η αντοχή, σε συνδυασμό πάντα με τις επιδεξιότητες των τζόκεϊ.

Ιπποδρομίες με εμπόδια

Με τον όρο εμπόδια, εννοούμε θάμνους (συνήθως τεχνητούς), τάφρους και άλλα τεχνητά εμπόδια μέσα στον στίβο του ιπποδρομίου. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι κουρσών: hurdles, bumpers και steeplechases (ή chase). Οι κούρσες chase είναι κυρίως για πιο έμπειρα άλογα, καθώς τα εμπόδια που υπερπηδούν είναι πολύ μεγαλύτερα και οι ιπποδρομίες πολύ συναρπαστικές και απρόβλεπτες.

Τροτ Ιπποδρομίες (έφιππες και με αμαξίδια)

Σε αυτές τις κούρσες πραγματοποιεί καλπασμό επίδειξης. Πολύ δημοφιλείς στη Γαλλία και τις Σκανδιναβικές χώρες. Το αμαξίδιο είναι συνήθως δίτροχο, όπου ο οδηγός (και όχι αναβάτης όπως στις επίπεδες και στις μετ’ εμποδίων) στέκεται κυρτός, χωρίς να κάθεται, ενώ στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται και αμαξίδιο με σέλα.

Το άρθρο Markopoulo Park: Οι πέντε κορυφαίες ιπποδρομίες του Ιουλίου (video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα