Θετική στον κορονοϊό η Ευαγγελία Πλατανιώτη – Μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων

18:21 27/7/2021 - Πηγή: iPop

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία θα αγωνιζόταν στην συγχρονισμένη κολύμβηση τόσο ομάδικά όσο και σε ντουέτο. Η αθλήτρια είχε πολλές ελπίδες διάκρισης όμως τελικά ο ιός δεν της επέτρεψε να φτάσει στο Τόκιο και να αγωνιστεί για την κατάκτηση του ονείρου. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι το πρώτο κρούσμα της Ελληνικής Αποστολής που δεν κατορθώνει να αγωνιστεί στην Ιαπωνία λόγω του ιού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πορεία των Ελλήνων αθλητών, το ηχηρό μήνυμα της Γερμανίας και η ντοπαρισμένη αθλήτρια

Θετική
στον κορονοϊό η Ευαγγελία Πλατανιώτη

Εκτός του αγωνίσματος της συγχρονισμένης κολύμβησης σε ντουέτο τέθηκε και η Εβελίνα Παπάζογλου η οποία θα την συνόδευε στο ντουέτο. Η υπόλοιπη ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης θα αγωνιστεί κανονικά και η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αντικατασταθεί από κάποιο αναπληρωματικό μέλος της ομάδας. Στις 27/07 αναχώρησαν για το Τόκιο όλοι οι εκπρόσωποι του αθλήματος.

Τι συμβαίνει όταν ένας αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό;

Οι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης είναι οι Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη και η Παπάζογλου, που θα συμμετέχει κανονικά στο ομαδικό άθλημα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θετική στον κορονοϊό η Ευαγγελία Πλατανιώτη – Μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θετική, Ευαγγελία Πλατανιώτη – Μένει, Ολυμπιακών Αγώνων,thetiki, evangelia platanioti – menei, olybiakon agonon