Αξεσουάρ κινητού: Το νέο trend του καλοκαιριού που σε πείθει να το κάνεις δικό σου

13:34 27/7/2021 - Πηγή: iPop

Τα αξεσουάρ κινητού είναι το νέο trend του φετινού καλοκαιριού και ήδη το έχουμε λατρέψει. Μιλάμε φυσικά γι’ αυτά τα πολύχρωμα λουράκια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έχουν γίνει must have items. Με πολύχρωμες χάντρες, αλυσίδες, πέρλες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς η μόδα τώρα στοχεύει και στα κινητά μας με όλο και περισσότερα brands να έχουν σπεύσει να δημιουργήσουν την δική τους σειρά.

Τα αξεσουάρ κινητού που μας έχουν ξετρελάνει

Βέβαια τα πολύχρωμα λουράκια δεν είναι νέα

μόδα αλλά αποτελούν αναβίωση της δεκαετία του 2000. Όπως και τα καπέλα buckets ή οι πλατφόρμες, τώρα και τα αξεσουάρ κινητού επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τα trends των teenagers στην αυγή της χιλιετίας. Ο Alex Bass, ιδρυτής του brand αξεσουάρ τηλεφώνου Hang On, λέει ότι η νοσταλγία για την δεκαετία 00′ είναι μεγάλο μέρος της νέας τάσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Η αισθητική του νέο trend ξεκινά από τότε που τα κινητά τηλέφωνα ήταν καινοτομία και η εξατομίκευσή τους ήταν αναγκαστική – όσο πιο λαμπερά, τόσο καλύτερα. O Alex Bass, ενθουσιασμένος με την νέα τάση, προτρέπει να κολλήσουμε αυτοκόλλητα στις θήκες των κινητών μας όπως η Carrie Bradshaw στο “Sex and the City”.

Η Hailey Bieber ξεκινάει ένα νέο fashion trend μόνο με μια δημοσίευσή της στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Φυσικά, τα συγκεκριμένα αξεσουάρ τηλεφώνου δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και χρήσιμα. Σου επιτρέπουν να κρεμάς το κινητό σου από τον καρπό σου, να βγάζεις selfie και γενικά να μην το αποχωρίζεσαι. Πολλές από τις διάσημες celebrities όπως η Kendall Jenner, η Gigi Hadid και η Kaia Gerber έχουν εντοπιστεί με πολύχρωμα αξεσουάρ να κρέμονται από το κινητό τους. Ίσως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το προσθέσεις και εσύ στην λίστα με τις επόμενες αγορές σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αξεσουάρ κινητού: Το νέο trend του καλοκαιριού που σε πείθει να το κάνεις δικό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα