Οι καλύτερες συμβουλές για ένα οργανωμένο σπίτι ανά πάσα στιγμή

19:11 28/7/2021 - Πηγή: iPop

Κάποιες μέρες το σπίτι σας μπορεί να σας θυμίζει ζούγκλα λόγω του χάους που επικρατεί, αλλά ευτυχώς έχουμε τη λύση για την απλή οργάνωση του σπιτιού που θα σας λύσει τα χέρια. Βάλτε το σπίτι σας σε τάξη ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και τα κόλπα των ειδικών για να καθαρίσετε χώρους – την ντουλάπα, το μπάνιο σας, την κουζίνα και πολλά άλλα – που είναι εύκολο να επικρατεί ακαταστασία. Η καλή οργάνωση αποδίδει μακροπρόθεσμα. Θα δείτε. Διαβάστε

παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές για την οργάνωση του σπιτιού σας.

1. Pantry

Οργανώστε τα ράφια σας όπως στο super market. Τοποθετώντας τα πιο καινούρια κουτιά, δοχεία και προϊόντα πίσω από τα παλαιότερα, ώστε χρησιμοποιήσετε πρώτα το παλαιότερο φαγητό. Διατηρήστε αποθέματα όσων έχετε τοποθετώντας ξηρά τρόφιμα (συμπεριλαμβανομένων δημητριακών, οσπρίων, ξηρών καρπών και αλευριού) σε διάφανα δοχεία με ετικέτα.

Pexels2. Οι πάγκοι της κουζίνας

Οι ακατάστατοι πάγκοι είναι ο εφιάλτης ενός σεφ. Η ομαδοποίηση των εργαλείων κουζίνας ανά χρώμα σάς επιτρέπει να αποκομίζετε τα οφέλη μιας οργανωμένης κουζίνας χωρίς το άγχος της ορατής ακαταστασίας. Οργανώστε τα πράγματα σας βγάζοντας τα πάντα από τον πάγκο της κουζίνας και αποθηκεύοντάς τα σε ανοιχτά ράφια.

Jared Smith3. Ψυγείο και κατάψυξη

Το κλειδί για να έχετε ένα οργανωμένο ψυγείο, είναι τα διάφανα δοχεία αποθήκευσης. Αυτό το σετ έξι δοχείων ταιριάζει σε διάφορα φρούτα και λαχανικά, καρυκεύματα, ποτά και αυγά. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε ανάλογα με το στυλ σας, που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να τα ορίσετε για διαφορετικά πιάτα ή ημέρες της εβδομάδας.

Amazon 4. Οργανωμένες ντουλάπεςGetty Images

Δεν είναι ποτέ αρκετά τα σεντόνια και οι πετσέτες γι’ αυτό ντουλάπα σας ξεχειλίζει από γοητευτικά και καλά αγαπημένα λευκά είδη, τα οποία όμως τελικά δεν ταιριάζουν ακριβώς μεταξύ τους. Αντί να τα πετάξετε στα καλάθια, τοποθετήστε τα πάντα στα ράφια, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς τι έχετε. Χρησιμοποιήστε διαχωριστικά ραφιών για να κρατήσετε τα πάντα χωριστά και να αποτρέψετε το χάος. Κορυφαία συμβουλή της Rosenthal: Αποθηκεύστε τα σεντόνια μέσα στη μαξιλαροθήκη για να αφαιρέσετε το άγχος από το στρώσιμο του κρεβατιού.

5. Οργάνωση προϊόντων καθημερινής χρήσηςAmazon

Οργανώστε τα αγαπημένα σας προϊόντα που χρειάζεστε καθημερινά – κοσμήματα, προϊόντα περιποίησης δέρματος, άρωμα και μακιγιάζ – σε ένα σημείο. Τα πιο σημαντικά προϊόντα σας θα εξακολουθούν να είναι προσιτά χωρίς να προκαλείται χάος στους πάγκους σας.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και η οργάνωση του σπιτιού θα γίνει πιο εύκολη απο ποτέ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι καλύτερες συμβουλές για ένα οργανωμένο σπίτι ανά πάσα στιγμή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα