Δροσερή superfruit σαλάτα με βιταμίνη C που θα απογειώσει το ανοσοποιητικό σου

17:04 28/7/2021 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι έφτασε και η ζέστη έχει ανέβει στα ύψη! Γι’ αυτό σου έχω μια συνταγή για καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα. Λατρεύω τις σαλάτες και δεν χάνω ευκαιρία να δοκιμάσω καινούριους συνδυασμούς και να επωφεληθώ από τα θρεπτικά συστατικά τους. Σήμερα, λοιπόν, ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ την αγαπημένη μου συνταγή, να σε βοηθήσω να δροσιστείς και να αποκτήσεις τη βιταμίνη C που είναι απαραίτητη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Πώς θα φτιάξεις τις

αγαπημένες σου τάρτες με φρούτα;

Τα υλικά που θα χρειαστείς:μισό τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο 1/3 χυμό καρότου2 κ.σ. χυμό lime εσπεριδοειδή φρούτα της επιλογής σου, όπως πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, μάνγκο και ακτινίδιοΕλαιόλαδο

Super fruits: Μάθε ποια είναι για να τα συμπεριλάβεις κι εσύ στη διατροφή σου

Pexels Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για την καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα:Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι αφαίρεσε τη φλούδα από τα εσπεριδοειδή και κόψε τα σε μικρά κομμάτια.Σε ένα μπολ πρόσθεσε το ψιλοκομμένο τζίντζερ, τα κομμένα φρούτα, τον χυμό καρότου και το χυμό lime.Πρόσθεσε αλάτι και λίγο κόκκινο πιπέρι στα υλικά και αφού τα ανακατέψεις καλά, πασπάλισέ τα με λίγο ελαιόλαδο.

Συνταγή για σαλάτα με κοτόπουλο και αβοκάντο που θυμίζει καλοκαίρι

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δροσερή superfruit σαλάτα με βιταμίνη C που θα απογειώσει το ανοσοποιητικό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα