Καταντζάρο – Σαμπντόρια 1-3 : Το ηθικό πλεονέκτημα και το χειροκρότητα στους γηπεδούχους! (highlights)

Το ματς που επί της ουσίας δύσκολα θα άλλαζε κάτι – με όποιο αποτέλεσμα – στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, το κέρδισε η ομάδα που έπαιξε πιο μεθοδικά, με λιγότερες απουσίες βασικών παικτών και προπάντων έκανε τα λιγότερα λάθη.

Η Σαμπντόρα πήρε προβάδισμα στο 2ο λεπτό όταν διαιτητής και VAR “έδειξαν” πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιράντα επί του Μπορίνι. Ο αρχηγός των “μπλουτσερκιάτι” ευστόχησε και ήταν αυτός που στη συνέχεια διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε μια εν μέρει ισορροπημένη κατάσταση. Η ομάδα του Ιταλικού νότου πίεσε μετά πρώτο 15λεπτο και έφτασε στην ισοφάριση με σουτ

του Ολιβέρι – κι αφού η μπάλα κάνοντας γκελ στον Γκιλάρντι πέρασε πάνω από τον Στλανκοβιτς στο 39′

Κομβικό το πρώτο 15λεπτο του 2ου μέρους όπου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά οι απανωτές απροσεξίες της αμυνας τους εξέθεσαν. Στο 57′ και το 60′ η πίεση της Σαμπντόρια έφερε λάθη στην αντίπαλη άμυνα κι από αυτά ο Μπορίνι διαμόρφωσε το 1-3 με δύο τέρματα, ώσπου να φτάσει στο χατ – τρικ.

Η Καταντζάρο θα υποδεχθεί το άλλό Σάββατο – στο ξεκίνημα των πλέι -οφ την Μπρέσια που τερμάτισε στην 8η θέση ενώ μια μέρα νωρίτερα η Σαμπντόρια θα δοκιμάσει τις φιλοδοξίες της στο Παλέρμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα