Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μας νοιάζει η επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Ben Affleck

17:17 28/7/2021 - Πηγή: iPop

Επανασύνδεση για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck . Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες. Γιατί αυτή η είδηση έχει παίξει τόσο πολύ; Γιατί μπορεί να πιάνουμε τον εαυτό μας να μας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή των διασήμων και να διαβάζουμε τα θέματα με ότι αφορά αυτό το ζευγάρι; Η φωτογραφία από τα γενέθλια της Jennifer με το φιλί του ζευγαριού ήδη μετρά πάνω από 8,5 εκατομμύρια likes!

Έχουμε την εξήγηση των ειδικών.

Instagram / Jennifer LopezΤα love stories μας αρέσουν

Σύμφωνα με τη νευροψυχολόγο Sanam Hafeez, PsyD .«Από την ψυχολογική σκοπιά, μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα παρηγορητικό το να βλέπουμε τους celebrities να επιστρέφουν στα παλιά τους ειδύλλια».

Το they lived happily ever after είναι τελικά αυτό για με το οποίο θέλουν να ταυτιστούν οι φαν.Συχνά βλέπουμε τις διασημότητες σαν πρότυπα! Αν λοιπόν η πραγματική αγάπη μέσα από μια επανασύνδεση μπορεί να λειτουργήσει σε εκείνους άρα μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά και σε εμάς.Οι δεύτερες ευκαιρίεςΑκόμα και αυτοί που μένουν ασυγκίνητοι με τη ζωή των celebrities και πόσο μάλλον στις ιστορίες αγάπης τους, μπορεί να ενδιαφέρονται σχετικά για το θέμα αυτό από την ανθρώπινη πλευρά. Η σκέψη ότι οι celebrities, όπως και εμείς μπορεί να νιώθουν πόνο και θλίψη, μας κάνει να συνδεθούμε μαζί τους λόγω των κοινών συναισθημάτων που βιώνουμε όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας. Έτσι το ότι “γύρισε η κατάσταση” σε ένα διάσημο ζευγάρι μπορεί να καλλιεργήσει μια αίσθηση ελπίδας, ειδικά αν βιώνουμε ανάλογα συναισθήματα «Το (θα δείξει) ευτυχισμένο τέλος τους θα φανεί εξίσου οικείο για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν βλέψεις για κάτι τέτοιο στη ζωή τους», λέει ο ψυχολόγος Aimee Daramus, PsyD, LCP.Πέρα από το κομμάτι του love story η ιστορία της δεύτερης ευκαιρίας είναι κάτι που μπορεί να δώσει έμπνευση αλλά και αισιοδοξία. Γιατί μερικές φορές η ζωή μας δίνει ευκαιρίες να επιστρέψουμε σε κάτι που είχαμε αφήσει στη μέση. Ίσως τώρα μετά από κάποιες εμπειρίες που ζήσαμε να μπορούμε να δούμε πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να έχουμε καλύτερη οπτική του εαυτού μας.

Οι ιστορίες αγάπης όπως αυτή των Lopez και Affleck είναι απτές υπενθυμίσεις ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, τελικά ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να ανοίξει ξανά μια πόρτα που μπορεί να είχε κλείσει, αρκεί αυτή η πόρτα να μην είναι κλειδωμένη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μας νοιάζει η επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Ben Affleck εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα