Η Britney Spears ζητά να αλλάξει κηδεμόνα – Ποιος θα αντικαταστήσει τον πατέρα της

18:34 28/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Britney Spears αιτήθηκε την αντικατάσταση του πατέρα της και τον διορισμό νέου κηδεμόνα ο οποίος θα ελέγχει την περιουσία της. Η αίτηση της Britney Spears για νέο κηδεμόνα κατατέθηκε από τον νέο δικηγόρο της Mathew Rosengart. Ως αντικαταστάτη του Jamie Spears η Britney επέλεξε τον Jason

Rubin. Ο Jason Rubin είναι ειδικός στην διαχείριση οικονομικών δικαστικών διαφορών ενηλίκων. Η αίτηση για αλλαγή κηδεμόνα της Britney Spears έχει ήδη πάρει την δικαστική οδό.

“Δώστε στην Britney την ζωή της πίσω”: H υποστηρικτική δήλωση της Madonna

Η αίτηση για αλλαγή κηδεμόνα της Britney Spears

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως, η χρηματική περιουσία της Britney Spears ανέρχεται σε 2.730.454 $ ενώ η ακίνητή της περιουσία υπολογίζεται στα 57.666.398 $. Εάν το δικαστήριο αποδεχτεί το αίτημα του Rosengart για απομάκρυνση του Jamie από την κηδεμονία και τελικά οριστεί ο Rubin ως νέος κηδεμόνας, ο τελευταίος θα έχει την εξουσία να διαχειρίζεται την χρηματική περιουσία της Britney, δεν θα μπορεί όμως να παίρνει αποφάσεις σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη και την ακίνητη περιουσία της τραγουδίστριας. Μέχρι στιγμής, αυτές οι αποφάσεις περί υγειονομικής περίθαλψης έχουν αφεθεί στον άλλο κηδεμόνα της τραγουδίστριας, Jodi Montgomery.

Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει κερδίσει η οικογένεια της Britney Spears από την κηδεμονία της;

Τι δήλωσε η μητέρα της Britney

Η μητέρα της Britney, Lynne Spears, υπέβαλε επίσης αίτηση προς υποστήριξη της κόρης της ζητώντας την απομάκρυνση του Jamie από την κηδεμονία. Η ίδια δήλωσε: “Ασχολήθηκα με αυτή την κηδεμονία κατά τη διάρκεια της εποχής που θα ονομάσω “περίοδο κρίσης” που ξεκίνησε στο τέλος του 2018 και συνεχίστηκε το 2019″. Ισχυρίζεται ότι τα τελευταία 13 χρόνια, η σχέση του Jamie και της κόρης τους χαρακτηρίζεται μόνο από φόβο και μίσος λόγω του πλήρους ελέγχου που είχε πάνω της, την δυσπιστία του για αυτήν, τον εξαναγκασμό της, τις συνεχείς απειλές του και τη λήψη αποφάσεων σε όλες τις πτυχές της ζωής της.

Η ακρόαση σχετικά με το αίτημα της Britney Spears και των δικηγόρων της έχει προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου και η Britney σχεδιάζει να παρευρεθεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Britney Spears ζητά να αλλάξει κηδεμόνα – Ποιος θα αντικαταστήσει τον πατέρα της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Britney Spears, – Ποιος,Britney Spears, – poios