Οι εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και το χειρουργείο που θα κάνει τις επόμενες μέρες

18:51 28/3/2021 - Πηγή: iPop

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το Δεκέμβριο του 2017 είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από ένα τροχαίο ατύχημα. Τρία χρόνια μετά το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον δικαίωσε. Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι ότι πρόκειται να κάνει μέσα στις επόμενες μέρες δύο δύσκολα χειρουργεία.

Οι εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το δύσκολο τροχαίο που είχε το 2017 έχει περάσει τα τελευταία χρόνια κάνοντας έναν δύσκολο αγώνα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του που είναι δίπλα του και τον στηρίζει.

Ο ίδιος έχει καταφέρει να αποκαταστήσει μέσα από καθημερινές φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς του όμως ωστόσο δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται να κάνει δύο δύσκολα χειρουργεία τις επόμενες μέρες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος πρόκειται για ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο καθώς ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι. Πιο αναλυτικά ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε:

Θέλω να στείλουμε τη στήριξη και την αγάπη μας. Καλείται αυτή την εβδομάδα να κάνει το πιο δύσκολο χειρουργείο. Μπαίνει αύριο στο νοσοκομείο και την Τρίτη θα υποβληθεί σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο στο κεφάλι του. Όπως μου είπαν θα κάνουν το χειρουργείο δυο εξαιρετικοί γιατροί, θα του πάρουν ένα μέρος από κόκκαλο από το κεφάλι στο μέτωπο, δε θα λάβει ξένο σώμα γιατί φοβούνται τη μόλυνση. Έχει μπροστά του ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο. Μετά μένει ένα χειρουργείο για τα μάτια του. Πάντως, επειδή τον είδα, είναι ένας άλλος άνθρωπος πλέον

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και το χειρουργείο που θα κάνει τις επόμενες μέρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνου Αγγελίδη,konstantinou angelidi