Οι μοντέρνες κουζίνες του Instagram και όσα μας έμαθαν για το Farmhouse Design

17:16 28/3/2021 - Πηγή: iPop

Στην εποχή που ζούμε σίγουρα περνάς αρκετές ώρες χαζεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα και σίγουρα έχει πέσει το μάτι σου σε υπέροχες φωτογραφίες από σπίτια που ομολογουμένως σε κάνουν να ζηλεύεις λίγο! Οι κουζίνες του Instagram είναι το κάτι άλλο στις φωτογραφίες και έτσι βρήκαμε μερικά tips που θα σε κάνουν να φέρεις και τη δική σου κουζίνα σε στυλ Farmhouse!

Οι μοντέρνες κουζίνες του Instagram
και το Farmhouse Design

Εκεί που η ρουστίκ απλότητα συναντά τη μοντέρνα γοητεία, εκεί ακριβώς κρύβεται το μυστικό για τη διακόσμηση σε στυλ Farmhouse. Στην πραγματικότητα μιλάμε για την ονειρεμένη κουζίνα ενός σπιτιού σε κάποιο εξοχικό. Όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να κάνεις και τη δική σου κουζίνα έτσι θα τα βρεις παρακάτω!

Ξύλινα ντουλάπια

Οι κουζίνες στα εξοχικά έχουν σχεδόν αποκλειστικά ξύλινα ντουλάπια. Άλλα υλικά ντουλαπιών, όπως laminate, είναι πολύ μοντέρνα για το στυλ Farmhouse. Τα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας έχουν τη σωστή ποσότητα παραδοσιακών λεπτομερειών. Τα περισσότερα μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας είναι λευκά, αλλά οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να λειτουργήσει όταν συνδυάζεται με το σωστό υλικό, πάγκους και αξεσουάρ.

View this post on Instagram

A post shared by Hasibe Başkan (@baskan2514)

Ουδέτερα χρώματα

Οι συνδυασμοί χρωμάτων κουζίνας μπορούν να είναι σε όλες τις αποχρώσεις, αλλά για τις κουζίνες σε ύφος Farmhouse, καλό θα είναι να τείνουν σε ουδέτερους τόνους, με βασικά στοιχεία λευκές, μαύρες και ξύλινες αποχρώσεις. Το γκρι και το ναυτικό μπλε μπορούν επίσης να λειτουργήσουν σε πιο σύγχρονες κουζίνες.

View this post on Instagram

A post shared by Genny | our_home_on_the_ridge (@our_home_on_the_ridge)

Ξύλο, πλακάκι ή τούβλα

Το λευκό πλακάκι με μαύρο ρευστοκονίαμα είναι από τις πιο κοινές ιδέες backsplash πλακιδίων κουζίνας σε όλες σχεδόν τις κουζίνες, αλλά ειδικά στις κουζίνες εξοχικών. Προσφέρει μια φρέσκια, καθαρή εμφάνιση που ταιριάζει καλά με τα άλλα απλά, σπιτικά στοιχεία του χώρου. Το εκτεθειμένο ξύλο και το τούβλο λειτουργούν επίσης υπέροχα ως background σε οποιαδήποτε κουζίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Two Hawks Design & Development (@twohawksdesigns)

Φωτιστικά

Σχετικά με το φωτισμό, ο φωτισμός της κουζίνας σε στυλ Farmhouse είναι συνήθως ένα φανάρι. Αυτά τα κρεμαστά φωτιστικά προσφέρουν άφθονο φως για ένα χώρο μαγειρέματος, και τα υλικά τους μπορούν να ταιριάζουν με οποιοδήποτε άλλο υλικό στο χώρο για μια συνεκτική εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Stevens Custom Homes (@stevenscustomhomes)

Λεπτομέρειες από φυσικό ξύλο

Είτε σε πάγκους, νησίδες ή σε διακοσμητικές πινελιές, το εκτεθειμένο ξύλο είναι απαραίτητο για κουζίνες εξοχικού. Πολλοί χρησιμοποιούν ξύλινα πλωτά ράφια ως ανοιχτά ράφια ή έχουν ένα νησί κουζίνας με πάγκο από ξύλο.

View this post on Instagram

A post shared by Theranchuncommon.com Jennifer (@theranchuncommon)

Με τους παραπάνω τρόπους οι μοντέρνες κουζίνες του Instagram και το Farmhouse Design μπορούν να έρθουν στην κουζίνα σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι μοντέρνες κουζίνες του Instagram και όσα μας έμαθαν για το Farmhouse Design εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα