Πώς να φορέσεις το vintage δερμάτινο μπουφάν σου με 4 διαφορετικούς τρόπους

16:32 28/3/2021 - Πηγή: iPop

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερο θα ξεκινήσεις να φοράς το δερμάτινο σου! Ωστόσο υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το vintage δερμάτινο μπουφάν σου και να είσαι ακόμα περισσότερο in style!

Πώς να φορέσεις το vintage δερμάτινο μπουφάν σου

Δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και τώρα φαίνεται να γίνεται και νέο trend. Υπάρχουν 4 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις και φέτος το δερμάτινό

σου που αποτελεί ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Είτε πρόκειται για μακρύ δερμάτινο είτε για πιο κοντό είναι ένα από τα κομμάτια που φοριούνται και θα συνεχίσουν να συνοδεύουν οποιοδήποτε ντύσιμο κι αν επιλέξεις.

Δερμάτινο μπουφάν σε φαρδιά γραμμή Acielle / Style Du Monde

Εάν έχεις στην ντουλάπα σου ένα μακρύ δερμάτινο μπουφάν από αυτά της δεκαετίας του 5ο μη διστάσεις να το ξαναφορέσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι για να απογειώσεις το στυλ σου είναι ένα ζευγάρι μοκασίνια και λευκές κάλτσες!

Gianluca Senese

Για κάτι ακόμα πιο casual μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν και ένα πουκάμισο!

Acielle / Style Du Monde

Ακόμα και αν επιλέξεις να φορέσεις ένα χοντρό μπλουζάκι, το δερμάτινο σου αν είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στο μέγεθος μπορείς να προσθέσεις μια ζώνη και να έχεις το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν θελήσεις να το φορέσεις με πιο βραδινά ρούχα ή με ένα ελαφρύ πουκάμισο και πλεκτό για καθημερινές περιστασιακές εκδρομές τότε δε θα χρειαστεί να προσθέσεις τίποτα περισσότερο αφού από μόνο του θα σου δώσει την εμφάνιση που επιθυμείς.

Gianluca Senese

Επίσης ένα μοντέρνο σακάκι μπορεί να δείξει υπέροχα με γυμνά πόδια και χοντρές μπότες (μια ανατροπή από το 2019 που δεν θα αποχαιρετήσουμε σύντομα).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να φορέσεις το vintage δερμάτινο μπουφάν σου με 4 διαφορετικούς τρόπους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα