Για τρίτη φορά μανούλα η Hilary Duff – Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε και το όνομα που θα δώσουν στο νέο μέλος

15:35 28/3/2021 - Πηγή: iPop

Για τρίτη φορά μανούλα η Hilary Duff και η χαρά της δεν περιγράφεται! Η γνωστή ηθοποιός είχε ανακοινώσει τη εγκυμοσύνη της πριν από περίπου 5 μήνες με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό που περιλάμβανε ένα τρυφερό video με την ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα και με το σύζυγό της Μatthew Koma. Με τον ίδιο τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει και τη γέννηση του τρίτου παιδιού της μόνο που αυτή τη φορά την ανάρτησή της συνόδευσε μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

Για
τρίτη φορά μανούλα η Hilary Duff

Η Hilary Duff ανάρτησε το Σάββατο (27/3) μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ανακοίνωσε ότι γέννησε το δεύτερο παιδί της με το σύζυγό της Matthew Koma. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα κοριτσάκι την Τετάρτη 24/3 το οποίο θα το ονομάσουν Mae James Bair. Η ανάρτηση της πλημμυρίστηκε από likes από τους followers της και οι ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας δεν έχουν σταματημό.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται ολόκληρη η οικογένεια κατά τη διάρκεια της γέννησης της μικρής τους κόρης. Ο Matthew Koma φοράει ένα καπέλο που μπροστά αναγράφει με μεγάλα γράμματα “GIRL”! Στη λεζάντα της φωτογραφίας η γνωστή ηθοποιός έγραψε ” Mae James Bair σ’ αγαπάμε όμορφη” και την ημερομηνία της γέννησής της από δίπλα.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Στην ιστορία της η Hilary Duff ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με εκείνη και την οικογένειά της. Ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από τις πολύ γλυκές μέρες που έχει ζήσει μέχρι τη στιγμή που κράτησε στα χέρια της τη μικρή της κόρη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Για τρίτη φορά μανούλα η Hilary Duff – Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε και το όνομα που θα δώσουν στο νέο μέλος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα