Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας σχολιάζει τη διαφορά ύψους!

16:25 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Αν μπήκες στο Twitter την ημέρα του τελικού του GNTM και την επόμενη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπεσες πάνω σε κάποιο χιουμοριστικό tweet για την Άννα Μαρία και τον σύντροφό της. Τα περισσότερα tweets είχαν πάρει έμπνευση απ’ τη διαφορά ύψους του ζευγαριού και τώρα για πρώτη φορά ο σύντροφος της Άννας Μαρίας σχολιάζει τη διαφορά ύψους τους, παραδέχεται ότι τσακώνονται, ενώ αποκαλύπτει εάν ζηλεύει!

Τον

είδαμε για πρώτη φορά στον τελικό του GNTM όπου υπήρξε ένα σκηνικό με την Άννα Μαρία, η οποία έβαλε τα κλάματα, είχε μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση με τον σύντροφό της, αλλά τελικά η φωτογραφία που έβγαλαν την βοήθησε στο να αναδειχτεί μια απ’ τις δύο νικήτριες.

Τώρα, ο σύντροφος της Άννας Μαρίας, Τάσος Ιωαννίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου».

Οι δυο τους αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη διαφορά ύψους τους, με τον Τάσο να λέει πως έχει δει τα χιουμοριστικά σκετσάκια, ενώ στη συνέχεια είπε πως νομίζει πως η Άννα Μαρία πήρε μερικούς… πόντους επιπλέον όλους αυτούς τους μήνες!

Ανοίγω λίγο τα social και βλέπω ένα σκετσάκι που είμαι εγώ με την Άννα Μαρία και φοράει τακούνια 20 πόντους και την βλέπω εγώ από κάτω. Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Ήταν πάντα ψηλή η Άννα Μαρία, τώρα μπήκε στο παιχνίδι 1,77 και έχω την αίσθηση ότι πήρε κάνα δύο πόντους

Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τσακώνονται πολύ σαν ζευγάρι, ειδικά όταν πρόκειται να πάνε κάπου και ετοιμάζονται, ενώ είπε πως ζηλεύει πολύ την Άννα Μαρία, ενώ η ίδια είπε πως τον εμπιστεύεται και δεν τον ζηλεύει.

Τσακωνόμαστε πάρα πολύ. Εγώ ζηλεύω την Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είπε απ’ την πλευρά πως κι εκείνη πιστεύει ότι ψήλωσε: «Και εγώ νομίζω πως έχω ψηλώσει ακόμα λίγο. Εγώ δεν ζηλεύω τον Τάσο γιατί τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ».

Όταν ο Τάσος κλήθηκε να απαντήσει εάν θέλει να περάσει όλη του τη ζωή με την Άννα Μαρία είπε πως ο καιρός θα δείξει, με την ίδια να λέει πως «ψέματα λέει, θέλει!», κι εκείνον αμέσως μετά να απαντάει «θέλω, θέλω να είναι ευτυχισμένη δίπλα μου».

Δες κι αυτό:

Τα tweets για το GNTM που μας έκαναν να δακρύσουμε!

Το άρθρο Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας σχολιάζει τη διαφορά ύψους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα