Καταστάσεις που άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά!

11:54 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες ουσιαστικά δεν έχουν πολλά κοινά στοιχεία, σύμφωνα με μια έρευνα. Τελικά, όμως, πόσα κοινά έχουν άνδρες και γυναίκες;

Συγκεκριμένα, το 87% των ανθρώπων πιστεύει ότι και τα δύο φύλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Το 68% πιστεύει ότι είναι αδύνατο τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι να είναι τα ίδια.

Πόσα κοινά έχουν άνδρες και γυναίκες; Τα παρακάτω comics υπογραμμίζουν μερικά από αυτά, θα σε κάνουν να γελάσεις και ίσως κάπου δεις και τον εαυτό σου.

Πόσα κοινά έχουν άνδρες και γυναίκες;Το πρώτο
ραντεβού

Πώς το σκέφτεται ένας άνδρας και πώς μια γυναίκα; Η γυναίκα εύχεται ο άνδρας να είναι απλά φυσιολογικός ενώ ο άνδρας εύχεται για τον εαυτό του να δώσει την εντύπωση του φυσιολογικού!

Μετά τον χωρισμό

Μετά τον χωρισμό ένας άνδρας πανηγυρίζει, νιώθει ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Είναι σαν λύτρωση για εκείνον. Από την άλλη, μια γυναίκα νιώθει ότι θα μείνει για πάντα μόνη της και τα χαρτομάντιλα δεν της φτάνουν…

Μετά από μερικούς μήνες, όμως, οι ρόλοι αντιστρέφονται…

Κεφάλαιο ρούχα

Ο άνδρας φορά το ίδιο μπλουζάκι για όλες τις περιστάσεις και χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα. Η γυναίκα μπορεί να έχει άπειρες επιλογές αλλά ποτέ δεν έχει τι να βάλει. Χμμμ…

Άνδρες και γυναίκες… εν δράσει για μια φωτογραφία στα social media!

Και η προετοιμασία…

Γνώριμο αυτό το σκηνικό. Ο άνδρας είναι έτοιμος μέσα σε πέντε λεπτά… και η γυναίκα… Η γυναίκα ας μη το συζητήσουμε καλύτερα!

Δίαιτα

Όταν μια γυναίκα κάνει διατροφή VS όταν ένας άνδρας κάνει διατροφή. Η διαφορά είναι αντιληπτή σε όλους! Και πρόσεχε τι θα πεις σε μια γυναίκα για τα κιλά της… τα παίρνουμε λιγάκι πιο κατάκαρδα.

Multitasking

Όταν μιλάμε για… multitasking, οι γυναίκες είναι σαν να το έχουν λιγάκι στο DNA τους, σαν να έχουν γεννηθεί με αυτό το χάρισμα. Οι άνδρες πάλι… ένα πράγμα τη φορά!

Δες κι αυτό:

Όσα κάνουν οι άνδρες για τις γυναίκες και τους αγαπάμε λίγο παραπάνω! | Photos

Illustrated by Alena Sofronova for BrightSide.me

Το άρθρο Καταστάσεις που άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα