Λαχταριστά μπισκότα με φυστικοβούτυρο χωρίς ψήσιμο!

13:56 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλουμε ένα διαφορετικό γλυκάκι για το πρωινό μας ή για όταν η λιγούρα μας χτυπάει το… στομάχι! Κι έτσι, φτιάχνουμε λαχταριστά μπισκότα με φυστικοβούτυρο εύκολα και γρήγορα. 

Αν σου αρέσει να συνοδεύεις τον καφέ σου με μπισκότα, τότε σου έχουμε την πιο νόστιμη και θρεπτική συνταγή για να ξεκινήσεις καλά τη μέρα σου.

Μπισκότα με φυστικοβούτυρο και καρύδα, ένας συνδυασμός που θα λατρέψεις. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για 8 μερίδες.

Τι θα χρειαστείς:2/3 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο2 κουταλιές
της σούπας λάδι καρύδας1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας χωρίς ζάχαρηΠώς θα τα φτιάξεις:Τοποθετούμε το φυστικοβούτυρο και το λάδι καρύδας σε ένα μεσαίο μπολ. Το βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.Στη συνέχεια, ρίχνουμε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε.Έπειτα, προσθέτουμε τις νιφάδες καρύδας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μείγμα.Παίρνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε σιγά σιγά το μείγμα, περίπου 1 κουταλιά και λίγο κάθε φορά ξεχωριστά.Βάζουμε στην κατάψυξη για 15 με 20 λεπτά και μετά διατηρούμε στο ψυγείο.Απολαμβάνουμε το πρωί με τον καφέ μας ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλουμε!

Χωρίς να λερώσεις όλα τα μπολ και όλη την κουζίνα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις να ψηθούν, γρήγορα θα τα έχεις στο πιάτο σου και η γεύση του θα σε αποζημιώσει. Γιατί φυστικοβούτυρο και καρύδα κάνουν τον πιο νόστιμο συνδυασμό που πρέπει να δοκιμάσεις.

Κι αν έχεις βαρεθεί λιγάκι να τρως εναλλάξ λόγω εορτών μελομακάρονα και κουραμπιέδες, τότε αυτή η πιο λάιτ συνταγή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Bonus: Αν έχεις παιδιά είναι επίσης μια ιδανική συνταγή και μια πιο υγιεινή επιλογή!

Διατροφική αξία:

Θερμίδες: 332Λίπη: 26 γραμμάριαΥδατάνθρακες: 19 γραμμάτιαΊνες: 4 γραμμάριαΖάχαρη: 9 γραμμάριαΠρωτεΐνη: 8 γραμμάριαΔες και αυτή τη συνταγή:

Τα πιο εύκολα χριστουγεννιάτικα μπισκότα που όλοι λατρεύουν!

Photo: unsplash/Daria Nepriakhina

Το άρθρο Λαχταριστά μπισκότα με φυστικοβούτυρο χωρίς ψήσιμο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα