Ποιος είναι ο νικητής του The Voice | Τα highlights των κριτών (Videos)

12:42 23/12/2019 - Πηγή: iPop

Νικητής του The Voice αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ενώ το show ήταν απολαυστικό! Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή και οι καλύτερες στιγμές των κριτών. 

Για πρώτη φορά νικητής του The Voice προκύπτει από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης. Ο παίκτης κατάφερε να συγκλονίσει τόσο τους κριτές όσο και το κοινό με τις φωνητικές του ικανότητες και το βραβείο του άξιζε!

Ο

Δημήτρης Καραγιάννης από το #teamsakis κερδίζει το #TheVoiceGR #SkaitvGR #Winner pic.twitter.com/ilCT6tYyYT

The Voice of Greece (@TheVoiceofGR) December 22, 2019

Στον τελικό το μπατλ έγινε ανάμεσα στην Ελπίδα Γαδ απ’ την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Δημήτρη Καραγιάννη με τον τελευταίο να νικά μετά την ψηφοφορία του κοινού. Έτσι, ο Δημήτρης Καραγιάννης έφυγε από το The Voive με ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal κι ένα αυτοκίνητο.

Μεγάλη ήταν και η συγκίνηση του coach, Σάκη Ρουβά, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί. Ο 41χρονος είχε αποκαλύψει στην αρχή του talent show ότι είναι τραγουδιστής δρόμου και πήρε μέρος σε αυτό για να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Όπως είπε βέβαια και φέτος τα Χριστούγεννα θα τον βρουν στον δρόμο να τραγουδά, εκεί όπου και ξεκίνησαν όλα!

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καραγιάννη, μετά τη νίκη του στο #TheVoiceGR @sakisrouvas @TheVoiceofGR pic.twitter.com/cySIkQKL5H

— skaitv.gr (@SkaitvGR) December 22, 2019

Να σημειώσουμε πως στην αρχή της βραδιάς, οι παρουσιαστές Γιώργος Λιανός και Χριστίνα Μπόμπα υποδέχθηκαν τους φιναλίστ στον τελικό, οι οποίοι ήταν οκτώ:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος ΕυθυμιάδηςΠάνος Μουζουράκης: Κώστας ΧειλάςΈλενα Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα ΠαπαστεφανάκηΣάκης Ρουβάς: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης ΚαραγιάννηςΤα highlights της βραδιάς του τελικού

Οι κριτές μας χάρισαν στιγμές γέλιου και συγκίνησης ενώ δεν θα γινόταν να μην ανέβουν στη σκηνή και να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι.

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις ήταν το ντουέτο του Γιώργου Λιανού με τον Γιάννη Βαρδή ένα νέο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον τίτλο «Εμείς οι δύο», ενώ στη σκηνή ανέβηκαν και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια σε ντουέτα.

Μια από τις μαγικές στιγμές της αποψινής βραδιάς, με τους δύο coach που πάνε τελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα