Μάθε ποιες κακές συνήθειες σου κάνουν καλό

18:30 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές λες ότι θα κόψεις με το μαχαίρι όλες τις κακές συνήθειες που έχεις; Πώς από σήμερα θα μαζεύεις καθημερινά το σπίτι σου και θα σταματήσεις να μασάς τσίχλα! Καλά ξέρουμε για πέντε λεπτά σκέφτηκες πώς θα αλλάξεις… μετά, όμως, είπες πώς θα το κάνεις απλά από Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη ….δηλαδή ποτέ! Εμείς σου λέμε ότι δε χρειάζεται να κόψεις τις κακές συνήθειες που έχεις γιατί μερικές δε σου κάνουν κακό αλλά καλό και θα σου το εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Ποιες είναι οι κακές συνήθειες που κάνουν καλό;Δεν καθαρίζεις συχνά: Μισείς το ξεσκόνισμα και φυσικά το σφουγγάρισμα δεν είναι το φόρτε
σου και εδώ που τα λέμε, καλά κάνεις! Θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πώς η εμμονή με την τακτοποίηση και τον καθαρισμό αυξάνουν τις αλλεργίες. Κάθε πρωί που σηκώνεσαι μη σπεύσεις να στρώσεις το κρεβάτι σου, προτίμησε να το αφήσεις ξέστρωτο για λίγη έστω ώρα! Άσε τη θερμότητα να εξαφανιστεί γιατί αν την κλείσεις μέσα στα σκεπάσματα θα κάνεις πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για τα ακάρεα.Τρως γλυκά το πρωί: Νομίζεις πώς θα παχύνεις και θα σου ανέβει το ζάχαρο; Κάνεις λάθος οι πρωινές ώρες είναι οι καλύτερες για να απολαύσεις το γλυκό σου. Θα πάρεις αμέσως την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και στις επόμενες ώρες θα χάσεις τις θερμίδες που κατανάλωσες!Βαριέσαι να κάνεις δουλειές και τεμπελιάζεις συνεχώς: Μην στεναχωριέσαι! Μελέτες ειδικών αποδεικνύουν πώς το μυαλό λειτουργεί καλύτερα «όταν ταξιδεύει» και χαλαρώνει παρά όταν εκτελεί μηχανικά εργασίες που δεν επιθυμεί να κάνει!

The post Μάθε ποιες κακές συνήθειες σου κάνουν καλό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα