Γιατί όλοι θέλουν να διαλύσουν το iPhone 6;

16:02 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Δεν συμφέρει να είσαι iPhone 6 τη σήμερον ημέρα. Ένας σε αγοράζει για να σε χρησιμοποιήσει, δύο σε αγοράζουν για να σε διαλύσουν… Τι εννοούμε; Το youtube τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει με videos ανθρώπων που υποβάλλουν το iPhone 6 σε κάθε είδους υπέρτατο τεστ: άλλος το πετά με δύναμη σε τσιμέντο,

άλλος το κλείνει στο ψυγείο, άλλος το βυθίζει στο νερό, άλλος το εκτοξεύει από τον κορυφή του Έβερεστ, άλλος το βάζει σε υγρό άζωτο, άλλος το λυγίζει με όση περισσότερη δύναμη μπορεί. Φυσικά το iPhone 6 δεν προωθήθηκε ποτέ ως το απόλυτο gadget για τον Tom Cruise στις Επικίνδυνες αποστολές, με λίγα λόγια δεν είναι άθραυστο. Με λίγα λόγια, κάθε φορά που υποβάλλεται σε ένα νέο τεστ, απλώς διαλύεται.

Και οι youtubers που είχαν τη δυνατότητα να το έχουν πρώτοι στα χέρια τους χαιρέκακα το παρακολουθούν να καταστρέφεται. Βέβαια, η φύση του ανθρώπου έλκεται από την καταστροφή γι” αυτό όλα τα videos έχουν συγκεντρώσει πολλά views. Είναι σαν να παρακολουθείς ένα splatter θρίλερ, ξέρεις ότι θα της κόψει το πόδι, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις. Και θα δεις και το sequel.

Χρήστες του iPhone 6 και μελλοντικοί αγοραστές του να ξέρετε, κάθε φορά που θα υποβάλλετε το smartphone σας σε κάποια ακραία συνθήκη μετά από την οποία μόνο οι κατσαρίδες θα επιβίωναν, εκείνο θα χαλάει. Απλά τα πράγματα. Το μόνο ίσως χρήσιμο που μάθαμε από όλα αυτά τα videos είναι ότι το iPhone 6 λυγίζει. Λυγίζει όταν ασκήσεις πίεση με το χέρι, αλλά κυρίως λυγίζει όταν το βάζεις στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού όπως έκανες πάντα. Το ηθικό δίδαγμα; Μην το βάζεις.

Για όσους διάβασαν το παραπάνω κείμενο και το μόνο που σκέφτονταν είναι «πότε θα δω αυτούς που θέλουν να διαλύσουν το iPhone 6;», υπάρχουν τα παρακάτω splatter videos. Enjoy!

iPhone 6 σε υγρό άζωτο

iPhone 6 σε νερό – iPhone 6 φακός

iPhone 6 τεστ λυγίσματος

The post Γιατί όλοι θέλουν να διαλύσουν το iPhone 6; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα