Μπορώ να συνεχίσω να φοράω κιμονό το φθινόπωρο ;

17:31 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Το εμπεδώσαμε. Τα κιμονό ήταν η τάση του καλοκαιριού, όπως σου είχαμε πει εγκαίρως. Αν και ίσως βαρέθηκες να τα βλέπεις (και να τα φοράς) το καλοκαίρι όπου κι αν πας, το «κόλλημα» είναι λογικό. Είναι ένας τρόπος να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ντύσιμό σου το καλοκαίρι που οι επιλογές είναι περιορισμένες, είναι χαρούμενα και ταιριαστά με την εποχή και κρύβουν κιλά στα σωστά σημεία (περιφέρεια). Τώρα που έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο,

έχουν θέση τα κιμονό στην ντουλάπα σου; Ναι, αλλά με προσαρμογές.

Κατ” αρχάς ξέχνα τα πολύ έντονα χρώματα, τα crop top και όλα τα κοντά κιμονό. Πάρε μαθήματα από την Elena Perminova, πρώην μοντέλο και fashion icon (σύζυγος δισεκατομμυριούχου), η οποία φόρεσε κιμονό το φθινόπωρο, και συγκεκριμένα στις πρόσφατες Fashion weeks. Η πρόταση είναι η εξής: total black (αν και η συγκεκριμένη το έσπασε με μπεζ top) με μακρύ κιμονό σε ουδέτερη απόχρωση και μποτάκια.

Κιμονό το φθινόπωρο και όχι μόνο…

Δες και άλλες εκδοχές στο ίδιο στυλ: μαύρα ρούχα και παραδοσιακό μονόχρωμο κιμονό σε κλασικό χρώμα. Μπορείς να το υιοθετήσεις και φορώντας τζιν ή μαύρο φόρεμα.

Να αγοράσω;

Ωστόσο, αν έπρεπε να επενδύσεις αυτή την εποχή σε κάποιο κιμονό, θα λέγαμε να αποφύγεις τα πολυφορεμένα παραδοσιακού τύπου. Αναζήτησε κάποιο που να θυμίζει πολυτελή ρόμπα -μακρύ, επιβλητικό και από καλής ποιότητας ύφασμα (μετάξι). Πάρε ιδέες από τις παρακάτω επιλογές και προτίμησε τις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, τα εκρού, αλλά και αυτά που έχουν ιδιαίτερα μοτίβα. Τα συγκεκριμένα κομμάτια τύπου κιμονό είναι διαχρονικά και σίγουρα δεν θα μετανιώσεις την αγορά τους του χρόνου.

Πειραματισμοί…

Οι πιο εκκεντρικές, που ούτως ή άλλως δεν ακολουθούν trends, μπορούν να πειραματιστούν και με παραδοσιακά κιμονό ή αξεσουάρ του ιαπωνικού ντυσίματος, όπως τη ζώνη που βλέπεις παρακάτω. Όλα είναι εντελώς επίκαιρα, καθώς τα είδαμε σε fashionistas των Fashion weeks για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015, όπως η Elina Halimi και η Ece Sukan.

Photos: cosmopolitan.co.uk, fashiongentrix.com, theurbanspotter.com, styledumonde.com, athens-streetstyle.com, lee-oliveira.com, le-21eme.com, collagevintage.com, style.com

The post Μπορώ να συνεχίσω να φοράω κιμονό το φθινόπωρο ; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα