Η πρώτη social media έκθεση ξεκινάει σήμερα

17:01 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί στο εξωτερικό να έχουν την τιμητική τους εκθέσεις των οποίων τα έργα είναι παρμένα από το instagram και άλλα social media αλλά στην χώρα μας είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να συμβαίνει. Η πρώτη, λοιπόν, social media έκθεση ξεκινά σήμερα στην χώρα μας και φιλοξενείται από τη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Η συγκεκριμένη έκθεση έχει τα εγκαίνια της σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και θα έχει τις πόρτες τις ανοιχτές

για το κοινό έως το Σάββατο 18 Οκτωβρίου. Οι συλλογές που θα φιλοξενηθούν στη social media έκθεση και έχουν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα. Αποτυπώνει σε εκτυπωμένη μορφή υψηλής ανάλυσης αγαπημένες στιγμές από τη ζωή των δημιουργών της και μοναδικά τοπία που τράβηξαν οι ίδιοι με τη φωτογραφική ή ακόμα και το κινητό τους τηλέφωνο με σκοπό να παγώσουν το συγκεκριμένο δευτερόλεπτο και να δώσουν διαχρονικότητα στις εικόνες τους μέσα στο άπειρο του χρόνου.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε μία χρονική περίοδο που όλη μας η ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα κοινωνικά δίκτυα και κανείς δε μπορεί να αποκοπεί από αυτά. Ο τίτλος της είναι ένα λογοπαίγνιο καθώς ονομάζεται: «Ινσταντανέ» και σχηματίστηκε από τις λέξεις «ενσταντανέ» το γνωστό όρο της φωτογραφίας και τη λέξη «Instagram».

Στην έκθεση θα βρίσκονται οι φωτογραφίες των παρακάτω (κατ” αλφαβητική σειρά): Νίκος Αλιάγας, Σταμάτης Αθανάσουλας, Νίκος Βατόπουλος, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρία Γιαννά, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Κωνσταντίνος Καφίρης, Βασίλης Μαραγκός, Δωροθέα Μερκούρη, Βένια Μπεχράκη, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Βαγγέλης Πατεράκης, Δανάη Στράτου και Μανούσος Χαλκιαδάκης.

Info!

Έκθεση Ινσταντανέ
Γκαλερί Ζουμπουλάκι
Διάρκεια: 25 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου

The post Η πρώτη social media έκθεση ξεκινάει σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα