Μητσοτάκης: Κάλεσμα να προσέλθουν όλοι στην κάλπη–«Ναι» στην ψήφο ωριμότητας

Το Σάββατο (25/5) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στο Αγρίνιο μπροστά σε συγκεντρωμένους πολίτες και θα συνεχίσει με περιοδεία στην Άρτα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στις προκλήσεις για την Ευρώπη της επόμενης ημέρας, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την καθημερινή ζωή των πολιτών.

Η μάχη κατά των αθέμιτων πρακτικών των πολυεθνικών, η ενδυνάμωση των πολιτικών μας για το μεταναστευτικό, η ενίσχυση των αγροτών, οι πόροι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να καταστούν ανταγωνιστικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η κοινή ευρωπαϊκή άμυνα, αποτελούν ορισμένες

από τις βασικές διεκδικήσεις της ΝΔ στην Ευρωβουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τονίζει ότι ισχυρή ΝΔ σημαίνει πιο δυνατή φωνή της χώρας στην Ευρώπη.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να καλέσει τους πολίτες να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές, λέγοντας όχι στην αψήφιστη ψήφο και ναι στην ψήφο σκέψης και ωριμότητας, ενώ θα επαναλάβει το δίλημμα για πολιτική σταθερότητα, εξηγώντας ότι αυτό θα δώσει μια νέα ορμή στην κυβέρνηση για να κατακτήσει νέους στόχους και να συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική της τροχιά.

Ακόμη, το απόγευμα στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στη Βίτσα.

Σε συνένετευξη του στα ΝΕΑ ειδική αναφορά έκανε στην ακρίβεια λέγοντας ότι δεν μπαίνουν όλα σε εκλογικό ζύγι. «Η ακρίβεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, κάτι που μας το ορίζει η πραγματικότητα που βιώνουν οι ίδιοι οι πολίτες. Αλλά είναι ζήτημα σύνθετο που δεν αντιμετωπίζεται με λόγια και απλοϊκές λύσεις. Όσο επιμένει, θα επιμένουμε και εμείς. Αντιτάσσοντας εθνικές παρεμβάσεις και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες», τονίζει στη συνέντευξη.

#Μητσοτακης #ευρωεκλογές #ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
mitsotakis-kalesma-na-proselthoun-oloi-stin-kalpinai-stin-psifo-orimotitas.htm
Τυχαία Θέματα