Η αποκάλυψη του Jason Derulo λίγο πριν την εμφάνισή του στο Survivor

11:01 29/3/2021 - Πηγή: iPop

Ο Jason Derulo τραγούδησε αποκλειστικά για το Survivor στο πάρτυ της ένωσης, όμως δεν αυτό που μας κάνει έκπληξη, αφού το ξέραμε ήδη. Η ανακοίνωση που έκανε λίγο πριν τον δούμε να τραγουδάει για τους παίκτες του Survivor “έσκασε” σαν βόμβα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που τον απολαύσαμε στο πάρτυ της ένωσης των ομάδων του Survivor και τραγούδησε αποκλειστικά για τους Έλληνες, τους

Τούρκους και τους Ρουμάνους παίκτες του ριάλιτι, είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο λόγος;

Λίγο πριν τον απολαύσουμε στο Survivor, η σύντροφός του, Jena Fruits, με την οποία ο Jason Derulo άρχισε να βγαίνει λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο κορονοϊός, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι είναι έγκυος και περιμένει παιδί, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους όπου φαίνεται ο τραγουδιστής να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας «Mom & Dad» (Μαμά και μπαμπάς).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JENA (@jenafrumes)

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας» έγραψε στο Instagram σε βίντεο που ανήρτησε με την αγαπημένη του ο γνωστός τραγουδιστής που θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Jason Derulo σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε τη σύντροφό του στο γυμναστήριο λίγο πριν την πανδημία. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Derulo (@jasonderulo)

Να αναφέρουμε, ακόμα, πως ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, Jason Derulo, είχε ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό σόου αποκλειστικά για το Survivor, ενώ είδαμε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να ξεφαντώνουν και να διασκεδάζουν μαζί του, μετά από τόσο καιρό που περίμεναν την ένωση των ομάδων.

Πάρε μία γεύση από τη συναυλία του τραγουδιστή για τους παίκτες του Survivor:

Ο Jason Derulo θα γίνει πατέρας κι εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα. Με το καλό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αποκάλυψη του Jason Derulo λίγο πριν την εμφάνισή του στο Survivor εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα