Η Simone Biles αρραβωνιάστηκε! «Το πιο εύκολο ναι»

19:56 15/2/2022 - Πηγή: iPop

H Simone Biles αρραβωνιάστηκε! Το κορίτσι που το Καλοκαίρι έδειξε σ’ όλους τι θα πει να αγωνίζεσαι μ’ όλη την ψυχή σου, δήλωσε ότι ήταν το πιο εύκολο “ναι” στη ζωή της!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και ο 26χρονος Jonathan Owens είναι μαζί απ’ το 2020 και τώρα ήρθε η στιγμή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Biles δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου ο Owens της κάνει πρόταση γάμου στο Χιούστον του Τέξας, μ’ εκείνη να φορά ένα μαύρο μίνι φόρεμα κι εκείνος ένα γκρι

κοστούμι. Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με το λαμπερό δαχτυλίδι της, το οποίο έχει μια σειρά από διαμάντια τριγύρω.

«Το πιο εύκολο ναι», έγραψε η Biles στη λεζάντα της ανάρτησής της και συνέχισε:

Ανυπομονώ να περάσω για πάντα και πάντα μαζί σου, είσαι ό,τι ονειρευόμουν και πολλά άλλα! Ας παντρευτούμε

Ο σύντροφός της σχολίασε στην ανάρτηση: «Έτοιμος για το πάντα μαζί σου».

Στη δική του ανάρτηση σχετικά με τον αρραβώνα, ο Owens έγραψε: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί με μια αρραβωνιαστικιά» και πρόσθεσε ότι η μέλλουσα νύφη «δεν είχε ιδέα τι επρόκειτο να γίνει».

Η Biles και ο Owens επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2020 δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media. Αλλά οι θαυμαστές τους είχαν αρχίσει να εικάζουν ότι ήταν μαζί μερικές εβδομάδες πριν, όταν η Biles ευχήθηκε χρόνια πολλά σε εκείνον στο Instagram Story της.

Το 2021, γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο ως ζευγάρι. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να είναι μαζί επειδή η Biles αγωνιζόταν για την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Όμως, τίμησε την περίσταση με μια ανάρτηση στα social media!

Η Simone Biles αρραβωνιάστηκε και το έκανε γνωστό μέσα απ’ αυτή την ανάρτηση: View this post on Instagram

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

View this post on Instagram

A post shared by Jonathan Owens (@jowens_3)

“Ξύπνησα ένα πρωί και δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Πώς να συνεχίσω;” – Η Simone Biles μιλά για την ψυχική υγεία, τον βιασμό και τον ρατσισμό στον αθλητισμό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Simone Biles αρραβωνιάστηκε! «Το πιο εύκολο ναι» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα