Το επίσημο trailer του Bridgerton μόλις κυκλοφόρησε και η Lady Whistledown ετοιμάζεται να ανάψει φωτιές και στην δεύτερη σεζόν

14:33 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix αποκάλυψε το trailer για τη 2η σεζόν του «Bridgerton», που έγινε η σειρά φαινόμενο μετά την πρεμιέρα της την ημέρα των Χριστουγέννων του 2020. Το trailer επικεντρώνεται στο πολυαναμενόμενο ειδύλλιο μεταξύ του Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) και της Kate Sharma (Simone Ashley), που θα είναι το επίκεντρο της σεζόν — όπως, επίσης, και στην Lady Whistledown, που στο φινάλε αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Penelope Featherington.

Η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton» θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου κι εμείς δεν μπορούμε

να περιμένουμε!

Είναι επίσημο! Το Bridgerton κάνει πρεμιέρα κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε – Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μας έχει πάρει ήδη το μυαλό!

Το trailer της δεύτερης σεζόν του Bridgerton μόλις κυκλοφόρησε!

«Αγαπητέ μου ευγενικέ αναγνώστη», αφηγείται η Julie Andrews, η οποία δίνει την φωνή της στην Lady Whistledown, «Σου έλειψα;» και κάπως έτσι ξεκινάει το καινούριο trailer της δεύτερης σεζόν, ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Καθώς η έρευνα για να αποκαλυφθεί ποια είμαι έχει κλιμακωθεί, έχω ακονίσει τις ικανότητές μου ή ακόμα καλύτερα, όλα τα μαχαίρια μου».

Στο trailer αποκαλύπτονται εικόνες και στιγμές από το love story της Kate και του Anthony, ενώ το teaser τελειώνει με την Penelope ξεκινά να γράφει, καθώς εκείνη και η Lady Whistledown λένε μαζί: «Για όλους εσάς».

Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

Όπως γνωρίζουν οι φανατικοί θαυμαστές του «Bridgerton», το Netflix ανακοίνωσε πέρυσι ότι ο πρωταγωνιστής της σεζόν 1, Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιζε τον Simon Basset, τον Δούκα του Hastings, αποχώρησε από την σειρά και η αλήθεια είναι πως εμένα μου έλειψε ήδη από το trailer!

Παρόλα αυτά, η Rhimes αποκάλυψε στο Variety ότι περιμένει και θέλει το «Brigerton» να συνεχιστεί για χρόνια. «Υπάρχουν οκτώ αδέρφια Brigerton και θα ήθελα να υπάρξουν οκτώ σεζόν Brigerton», είπε. «Ίσως και περισσότερες».

Δες εδώ το trailer της δεύτερης σεζόν του Bridgerton:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το επίσημο trailer του Bridgerton μόλις κυκλοφόρησε και η Lady Whistledown ετοιμάζεται να ανάψει φωτιές και στην δεύτερη σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bridgerton,Lady Whistledown