5 σπίτια από διάσημες ταινίες που είναι στο Airbnb και μπορείς να μείνεις στ’ αλήθεια!

12:52 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Ως ταξιδιώτες, όλοι αναζητούμε να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες στη ζωή μας, οι οποίες θα μας μείνουν αξέχαστες. Είτε μιλάμε για τις χώρες και τα μέρη που θα επισκεφτούμε, είτε ακόμα και για το μέρος στο οποίο θα κοιμηθούμε.

Η διαμονή συνήθως δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βάση, καθώς από εκεί ξεκινάς για να κυνηγήσεις την περιπέτεια, τον πολιτισμό ή την άγρια ​​ζωή. Ακόμη και για όσους από εμάς τους αρέσουν οι ανέσεις, σπάνια οργανώνουν διακοπές σε ένα ξενοδοχείο ή ένα οικογενειακό κατάλυμα.

Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παραμονή στο πλατό της αγαπημένης σου τηλεοπτικής εκπομπής

ή ταινίας δε θα σε συγκινήσει και δε θα σε ανατριχιάσει. Και αν το άλλο σου μισό είναι κι εκείνος big fan από τις παρακάτω σειρές και ταινίες, τότε δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο από το να κλείσετε εισιτήρια και να οργανωθείτε.

Αυτά είναι τα 5 σπίτια από ταινίες που μπορείς να μείνεις κι εσύ!Το κομψό διαμέρισμα της Βαρκελώνης στο Killing Eve

Η τέταρτη σεζόν του Killing Eve επιστρέφει στις οθόνες μας στα τέλη Φεβρουαρίου και είναι βέβαιο ότι θα φάμε κόλλημα για ακόμα μία φορά.

Στην τελευταία σεζόν, ο δολοφόνος της Jodie Comer είχε στη διάθεσή του ένα υπέροχο διαμέρισμα στη Βαρκελώνη. Κι αν η αρ νουβό κατοικία σου άρεσε, τότε θα μπορούσε να γίνει δική σου για μερικές νύχτες.

Με το όνομα Architects’ Flat στο Airbnb, το δίκλινο διαμέρισμα στη γειτονιά Gràcia βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Caca Vicens και πολλούς άλλους μοντερνιστικούς θησαυρούς.

«House of Gucci» στη λίμνη Κόμο

Η ιταλική λίμνη Κόμο έχει ήδη άφθονα και υπέροχα καταλύματα και είναι ένας αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά και για την Amal και τον George Clooney.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Villa_Balbiano (@villa_balbiano)

Αλλά τώρα υπάρχει ένα μοναδικό μέρος για να πραγματοποιήσεις μερικά από τα όνειρά σου, καθώς η βίλα από το House of Gucci – με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga, Adam Driver και τον Al Pacino – είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση.

Η Villa Balbiano στη δυτική όχθη της λίμνης περιγράφεται ως «ένα ιταλικό κόσμημα που προκαλεί δέος». Δεν υπάρχει καμία υποτίμηση γι’ αυτό το εξάκλινο αρχοντικό, με τα πολυτελή κρεβάτια, το καϊκι, τους πολυελαίους και την εξωτερική πισίνα. Ενδεχομένως να πρέπει να κάνεις κράτηση μαζί με μία μεγάλη παρέα ατόμων για να μην βρεθείς χωρίς λεφτά.

Σπίτι του Harry Potter στο Σάφολκ

Δεν είναι δυνατό να μείνεις στο Harry Potter World στο Watford. Επομένως, το επόμενο καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν είσαι fan είναι να κάνεις κράτηση για διαμονή στο De Vere House στο Σάφολκ.

Έχει χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα του Godric’s Hollow και το χωριό Lavenham έχει αρκετή γοητεία ως ένα από τα καλύτερα μεσαιωνικά χωριά του Ηνωμένου Βασιλείου, με εκατοντάδες προστατευόμενες περιουσίες πολιτιστικής κληρονομιάς.

Twilight Swan House

Άλλη μια συναρπαστική επιλογή, για όποιον λατρεύει το Twilight, είναι το σπίτι στο Όρεγκον όπου έζησαν ο Charlie  και η Bella Swan στην πρώτη ταινία.

Στο κέντρο της St Helens, το Twilight Swan House της δεκαετίας του 1930 προσφέρει μια ήσυχη ευκαιρία για να εξερευνήσεις το γειτονικό Πόρτλαντ.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις κράτηση πολύ νωρίτερα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι γεμάτο για τον επόμενο χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Twilight Swan House (@twilightswanhouse)

Η καμπίνα δίπλα στη λίμνη από τους Avengers

Αν αναζητάς μια πιο αγροτική απόδραση, αυτή η παραλίμνια καμπίνα στη Γεωργία, είναι ό,τι πρέπει και θα σου ξυπνήσει μνήμες από τους Avengers.

Επίσης, αν είσαι θαυμαστής της Marvel κι έχεις σκοπό να την επισκεφτείς, σύμφωνα με τις κριτικές της Airbnb, υπάρχουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες με τις οποίες μπορείς να απασχολήσεις τον εαυτό σου, από ψάρεμα μέχρι σόου αλόγων ή απλώς ψήσιμο marshmallows γύρω από τη φωτιά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 σπίτια από διάσημες ταινίες που είναι στο Airbnb και μπορείς να μείνεις στ’ αλήθεια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα