Εξαφανίστηκε η φωτογραφία του πρίγκιπα Andrew που αποδεικνύει την ενοχή του – Τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη της υπόθεσης;

18:44 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Virginia Roberts ισχυρίζεται ότι έχασε την αρχική φωτογραφία της ίδιας και του πρίγκιπα Andrew, γεγονός που ανατρέπει τα δεδομένα, προωθεί και ενισχύει το επιχείρημα του πρίγκιπα ότι η εικόνα ήταν παραμορφωμένη.

«Η φωτογραφία δεν είναι στην κατοχή της Virginia», δήλωσε στο Daily Beast μια πηγή από το περιβάλλον της Roberts. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Jeffrey Epstein, με τη σύντροφό του, Ghislaine Maxwell,

να φαίνεται ακριβώς από πίσω τους και τώρα εξαφανίστηκε.

Απομακρύνθηκε ο πρίγκιπας Andrew από τα βασιλικά του καθήκοντα – Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε αυτή την απόφαση;

Πρίγκιπας Andrew – εξελίξεις στην υπόθεση: Τι συμβαίνει με το πρωτότυπο της φωτογραφίας;

Μία άλλη πηγή ανέφερε ότι δεν ήταν καν σίγουροι αν το πρωτότυπο της φωτογραφίας «υπήρχε ακόμα». Ήταν σε ένα από τα πολλά κιβώτια που στάλθηκαν από το πρώην σπίτι της Giuffre στο Κολοράντο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου ζει τώρα, και έχει χαθεί. 

Η νομική ομάδα του Andrew ζήτησε το πρωτότυπο τον Νοέμβριο του 2021, αλλά δεν της έχει δοθεί ακόμη. 

Η περιβόητη φωτογραφία τραβήχτηκε στο  σπίτι της Ghislaine Maxwell στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2001 και δείχνει έναν χαμογελαστό 41χρονο πρίγκιπα Andrew με το χέρι του γύρω από τη μέση της Giuffre όταν ήταν 17, καθώς η Maxwell στέκεται πίσω τους σε μια πόρτα.

Μια φωτογραφία της φωτογραφίας τραβήχτηκε από επαγγελματία φωτογράφο, για να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Mail το 2011. Το ίδιο αντίγραφο χρησιμοποιήθηκε από τότε – αλλά το πρωτότυπο δεν μπορεί να βρεθεί πια.  

Ο πρίγκιπας Andrew αρνείται τη στενή φιλία του με την Ghislaine Maxwell – Τι υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε;

Η Giuffre ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε το ίδιο βράδυ που ο Δούκας της Υόρκης φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά την πρώτη φορά. Σύμφωνα με έγγραφα που κυκλοφόρησαν στην ίδια υπόθεση, δύο πράκτορες του FBI συνέλεξαν 20 πρωτότυπες φωτογραφίες από την Giuffre, στις οποίες φαίνεται να περιλαμβάνεται και αυτή με τον Andrew. Της έδωσαν ένα αντίγραφο των εικόνων σε ένα CD και κράτησαν τα πρωτότυπα, και εξακολουθούν να βρίσκονται στο FBI, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, David Boies και Sigrid McCawley. 

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση σχετικά με το αν ήταν το πρωτότυπο που επιστράφηκε στην Giuffre, η οποία είπε στην κατάθεσή της το 2016 ότι θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα κουτί αποθήκευσης στην Αυστραλία.

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο πρίγκιπας Andrew και η νομική του ομάδα αμφισβητούν την υπόθεση που ξεκίνησε από την Giuffre τον περασμένο Αύγουστο, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας της επιτέθηκε τρεις φορές. Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκαν.

Ένας αμερικανός δικηγόρος που εργάζεται για τον Δούκα κανόνισε με έναν ειδικό στη φωτογραφία να μελετήσει το πρωτότυπο, εάν έχει πρόσβαση σε αυτό. Ο δικηγόρος ελπίζει ότι ο ειδικός θα αμφισβητήσει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας. Ο ίδιος ο Andrew αμφισβητεί, εκτός από τη γνησιότητα της φωτογραφίας, και το ότι συναντήθηκε ποτέ με την Roberts ενώ η φίλη του, Λαίδη Victoria Hervey ισχυρίστηκε ότι, στην φωτογραφία, χρησιμοποιήθηκε το σώμα ενός Ιρλανδού και το κεφάλι του πρίγκιπα. Άγνοια για το πού βρίσκεται η αυθεντική φωτογραφία δηλώνει και η νομική ομάδα της Ρόμπερτς, η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει δει ποτέ την αρχική εικόνα.

Οι δικηγόροι του Andrew υποστηρίζουν ότι χωρίς το έντυπο πρωτότυπο, δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί ότι η εικόνα δεν παραποιήθηκε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εξαφανίστηκε η φωτογραφία του πρίγκιπα Andrew που αποδεικνύει την ενοχή του – Τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη της υπόθεσης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα