«Δεν ξέρω τι θέλω». Αν δεν μπορείς εσύ να το κάνεις, θα ξεκαθαρίσω εγώ!

19:56 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Είσαι ή προσπαθείς να μπεις σε ένα δεσμό με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι θέλει στη σχέση, δεν ξέρει τι θέλει για τη ζωή του, δεν ξέρει τι θέλει γενικά και όλο αυτό μπορεί να γίνει ένας τεράστιος φαύλος κύκλος στο όνομα της ερωτικής έλξης και των συναισθημάτων που μπορεί να νιώθουμε για τον άνθρωπο αυτό. Εγώ να ξέρεις είμαι μαζί σου, που το βιώνεις αυτό σήμερα. Που κάθεσαι και σκέφτεσαι για δυό, που περιμένεις πάνω από το κινητό και λες γιατί δεν έστειλε, που κάνεις σενάρια με τη φαντασία σου τα οποία δεν ξέρεις

πού θα σε βγάλουν. Από τους δύο ο ένας πρέπει να είναι δυνατός και αν εκείνος που δεν ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί να αποφασίσει, μάντεψε σε ποιον πέφτει το μπαλάκι.

PexelsΔεν ξέρει τι θέλει στη σχέση του αλλά και στη ζωή του

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν να παλέψουν με προσωπικούς δαίμονες αλλά και με τους άλλους. Η αγάπη για εκείνους είναι δύσκολο κομμάτι και παλεύουν πραγματικά να τη δείξουν σε αυτόν που αγαπούν. Η αγάπη δεν είναι δύσκολη, δεν πονά, είναι το πιο όμορφο και γλυκό συναίσθημα που μπορεί να απολαύσει ένας άνθρωπος στη ζωή του.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφεθείς και να σου επιτρέψεις να το ζήσεις με όλες σου τις αισθήσεις όπως εσύ αγαπάς και όπως εσύ πιστεύεις ότι θα ήθελες να το κάνεις. Όσο και αν είναι δύσκολο, βγες από το καλούπι που σε έχεις βάλει εδώ και χρόνια και απόλαυσε τις χαρές της ζωής όσο είσαι ακόμα νέος.

Και εγώ τι ρόλο παίζω;

Εσύ που βιώνεις αυτό το χλιαρό πράγμα που δεν είναι με τίποτα αγάπη αλλά περισσότερο μοιάζει με σκοτσέζικο ντουζ και με θέλω και δε θέλω, εσύ δυστυχώς είσαι αυτός που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος, για τους δικούς σου λόγους. Εκείνος δεν ξέρει τι θέλει και τι δε θέλει, αλλά δεν πρέπει να βυθιστείς και εσύ μέσα σε αυτόν τον φαύλο κύκλο το δικό του γιατί η δίνη του θα σε καταπιεί και εσένα.

Αν εκείνος δεν μπορεί να τα ξεκαθαρίσει, ας είσαι εσύ η δυνατή που θα βάλεις κάτω όλα αυτά που σε απασχολούν, όλα αυτά που θες εσύ για τη ζωή σου και εκεί που θες να πας. Να κοιτάς την αφετηρία σου, από πού ξεκινάς σήμερα και πού θα σε βγάλει αυτό το μονοπάτι που τραβάς και τι θα γίνει όταν κάνεις αλλαγές.

Πόσο βάρος έχει μια απόφαση και γιατί κάποιες φορές μας είναι αδύνατον να επιλέξουμε

Όταν καταφέρεις να σηκώσεις το ανάστημά σου και μιλήσεις με τον άλλο ειλικρινά χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, όταν δείξεις εσύ με ποιον τρόπο θες να σε αγαπούν ο άλλος δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε αυτό.

Το ότι ο άλλος δεν ξέρει τι θέλει στη σχέση του και γενικά σε όλη του τη ζωή, εσένα δεν πρέπει να σε απασχολεί. Εσύ ξέρεις! Ή ακόμα και αν δεν ξέρεις, αυτή η σχέση ίσως είναι εδώ για να σου δείξει ότι έφτασε η ώρα που τόσο καιρό ανέβαλλες, έφτασε η ώρα πεις τι θες επιτέλους από τη ζωή σου και να «go and get it».

Δεν είναι αυτός ο εύκολος τρόπος και το ξέρω. Για όλους τους άλλους γύρω σου μπορεί να γίνανε λίγο πιο απλά τα πράγματα στα ερωτικά τους. Μην κοιτάς εκείνους γιατί, πρώτον οι άλλοι δείχνουν μόνο την ωραία πλευρά της ζωής τους χωρίς να ξέρεις τι πέρασαν για να τα καταφέρουν, και δεύτερον γιατί καθένας μας είναι διαφορετικός όσο και αν θέλουμε να τσουβαλιαζόμαστε για να μην διαφέρουμε από τους άλλους.

Είμαστε όλοι μοναδικοί και εσύ και αυτός ο μοναδικός-δεν-ξέρω-τι-μου-γίνεται- άνθρωπος που διάλεξες να συντροφεύει τη ζωή σου. Ίσως και εκείνος χρειάζεται κάποιον να τον βοηθήσει πώς να τα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να τα κάνει εύκολα, όσο και αν τώρα φαντάζουν τεράστια, δύσκολα, μη λειτουργικά.

Ένα γράμμα για αυτό το μικρό-τρελό πράγμα που λέγεται αγάπη, χαρισμένο σε εσένα- Εμένα δεν μου χρειάζεται πια

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Δεν ξέρω τι θέλω». Αν δεν μπορείς εσύ να το κάνεις, θα ξεκαθαρίσω εγώ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα