Αλμυρά pancakes με σπανάκι και αυγό ποσέ! Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα σου!

15:32 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Αυτά τα pancakes με σπανάκι και αυγό ποσέ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσεις δυναμικά και γεμάτη ενέργεια την μέρα σου! Είναι χωρίς γλουτένη, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυλλικό οξύ και είναι πεντανόστιμα! Μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις και μία πρέζα πάπρικα για ακόμα περισσότερη γεύση!

Συνταγή για πράσινα Mac ‘n’ Cheese! Το σπανάκι και ο μαϊντανός έρχονται να σου αλλάξουν τα δεδομένα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς
για τις pancakes με σπανάκι:284 ml βουτυρόγαλα σε κατσαρόλα1 αυγό, χτυπημένο, συν 2 αυγά ποσέ ανά άτομο, για σερβίρισμα (προαιρετικά)200 γρ σπανάκι175 γρ αλεύρι1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη1 πρέζα πάπρικαλάδι, για τηγάνισμα

Fluffy Pancakes: Ποιος δεν τα λιγουρεύεται; Έτσι θα τα φτιάξεις!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ζέστανε το μπρίκι και βάλε το βουτυρόγαλα και το χτυπημένο αυγό σε ένα μίξερ. Βάλε το σπανάκι σε ένα σουρωτήρι και περιέχυσε με νερό που βράζει για να μαραθεί. Στύψε την περίσσεια νερού και πρόσθεσέ τον στον επεξεργαστή, ενώ ανακατεύεις ώστε να δημιουργηθεί ένας τέλειος πουρές.Βάλε όλα τα στεγνά υλικά, συν 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, σε ένα μπολ και ανακάτεψε σταδιακά τον πουρέ. Αν είναι λίγο πηχτό, πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας νερό για να χαλαρώσει.Ζέστανε λίγο λάδι σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξε με ένα κουτάλι δύο ή τρεις κουταλιές ζύμης. Μαγείρεψε για 1-2 λεπτά ή μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες και στη συνέχεια αναποδογύρισε για 1 λεπτό ακόμη ή μέχρι να ψηθούν. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία μέχρι να δημιουργήσεις 12 pancakes. Σέρβιρε με αυγά ποσέ, αν θέλεις.

Πώς να φτιάξεις τα τέλεια αυγά ποσέ σπίτι σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλμυρά pancakes με σπανάκι και αυγό ποσέ! Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα