«Η Miranda είναι γενναία και νομίζω ότι προχωρά μπροστά»: Η Cynhtia Nixon απαντά επιτέλους σε όλους όσους κατακρίνουν την Miranda!

12:06 16/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Cynthia Nixon παραδέχεται ότι γνωρίζει πολύ καλά την σκληρή κριτική για τον χαρακτήρα της στο And Just Like That, αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνη δεν καταλαβαίνει ακριβώς γιατί συμβαίνει αυτό.

Η σκηνοθεσία της Miranda Hobbes για την αναβίωση του Sex and the City έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις από τους θαυμαστές στο διαδίκτυο, κυρίως από εκείνους που είναι ενάντια στο πώς έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας της. Η πρώτη σεζόν είδε τη Miranda να αναπτύσσει φαινομενικά μια εξάρτηση από το αλκοόλ. Ο

μακροχρόνιος γάμος της με τον Steve Brady, φαίνεται επίσης να αντιμετωπίζει προβλήματα αφού ο νέος της έρωτας, Che Diaz, μία μη δυαδική κωμικός και παρουσιάστρια podcast, την οποία υποδύεται η Sara Ramirez, μπαίνει στο παιχνίδι.

Φινάλε And Just Like That: Η Carrie επανενώνεται με τη Samantha και δίνει το πρώτο της φιλί μετά τον θάνατο του Mr. Big

Η Cynthia Nixon απαντά στις κριτικές για την Miranda και την υπερασπίζεται!

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Vogue, μίλησε για όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη Miranda: «Νομίζω ότι είναι μια παράξενη αντίδραση».

«Πρώτα απ’ όλα, νομίζω ότι η Miranda είναι γενναία και νομίζω ότι προχωρά μπροστά», δήλωσε η Nixon. «Δεν ξέρει πού ακριβώς πηγαίνει όλο αυτό, αλλά ξέρει ότι πρέπει να οδηγήσει κάπου. Και νομίζω ότι αυτό ίσχυε πάντα για τη Miranda, σωστά;»

«Η Miranda είναι πανέξυπνη», συνέχισε. «Είναι πολύ επίμονη, αλλά η ιδέα πως είναι συνετή και προσγειωμένη…– ποτέ δεν υπήρξε συνετή και προσγειωμένη! Είναι απρόβλεπτη, μία πολύ ισχυρογνώμων και απρόβλεπτη γυναίκα. Πάντα ήταν σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και έχανε την ψυχραιμία της και είχε εκρήξεις και μετά έπρεπε να τα πάρει όλα πίσω, όταν ηρεμούσε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Η Nixon πρόσθεσε, «Παράτησε τη δουλειά γραφείου που της έδινε πολλά χρήματα και γύρισε πίσω, προσπαθώντας να κάνει κάτι καλύτερο με τη ζωή της. Όπως λέει η Miranda: Δεν είμαστε γριές, είμαστε 55. Θέλω να πω, σίγουρα είσαι πιο κοντά στο τέλος, παρά στην αρχή. Αλλά αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, έχεις πολύ χρόνο για να κάνεις τη διαφορά».

And Just Like That…όλες οι μυστικές σκηνές του Sex And The City αποκαλύφθηκαν στο νέο ντοκιμαντέρ!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συζήτηση γύρω από τις ρομαντικές εμπλοκές της Miranda με τον Steve και τον χαρακτήρα Che, και πώς έχουν παραλληλισμούς με το πρώην ερωτικό τρίγωνο της Carrie Bradshaw, με τον Mr. Big και τον Aidan Shaw.

«Μου θυμίζει πολύ την Carrie σε μερικές από τις πιο θεμελιώδεις στιγμές της που ενώ ήταν ερωτευμένη με τον κύριο Big, προσπάθησε να κάνει τον εαυτό της να ερωτευτεί με τον Aidan», εξήγησε η Nixon. «Όπως είπα πριν, μια φεμινιστική εκπομπή δεν πρέπει να είναι προπαγανδιστική, που δείχνει τις γυναίκες ως αυτούς τους λογικούς, σοφούς, ευγενικούς, ελκυστικούς ανθρώπους. Πρώτα απ ‘όλα, ποιος θα θέλει να το δει;  Δεν θέλω να το παρακολουθήσω, βαριέμαι».

«Πρέπει να δείξουμε στις γυναίκες τους αγώνες μας, τα όνειρά μας και τις αδυναμίες μας. Δεν ξέρεις πάντα πού πας», πρόσθεσε. «Αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ενδιαφέρουν, όχι οι άνθρωποι που το παίζουν με ασφάλεια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Η Miranda είναι γενναία και νομίζω ότι προχωρά μπροστά»: Η Cynhtia Nixon απαντά επιτέλους σε όλους όσους κατακρίνουν την Miranda! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα