Έρωτας Μετά: Όταν ο Χρήστος έπιασε επ’ αυτοφώρω Άννα και Κων/νο

13:42 19/1/2020 - Πηγή: iPop

Το Έρωτας Μετά επιστρέφει με νέα επεισόδια και οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές. Η πλοκή στο Έρωτας Μετά μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον ενώ οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές. 

Ο Κωνσταντίνος έχει ξυπνήσει απ’ το κώμα, η Άννα δραπετεύει, η Μάγδα ομολογεί τη δολοφονία του Σωκράτη κι έρχονται τα πάνω κάτω. Η πίεση στον Κωνσταντίνο να δώσει χρήματα για να μην σκοτώσουν την Άννα και ο έρωτας Ηλέκτρας-Χρήστου που βρίσκει εμπόδια.

Στο παρελθόν, σύμφωνα πάντα με τα spoilers, ο Χρήστος πιάνει επ’ αυτοφώρω Κωνσταντίνο και Άννα! Η πλοκή στο Έρωτας Μετά παίρνει περίεργη τροπή κι εμείς ανυπομονούμε για τα νέα επεισόδια.

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Η Άννα, έξι µήνες πριν από το µυστηριώδες ατύχηµα, έχει µια συνάντηση µε τον Κωνσταντίνο και του αναφέρει πως πρέπει να χωρίσουν ενώ εκείνος έχει αντίθετη άποψη. Παράλληλα, παρακολουθεί τις κινήσεις της και τη βλέπει μαζί με τον Δημήτρη, ενώ μεθυσμένος καταλήγει σπίτι της κι έχοντας χάσει τελείως τον έλεγχο, την εκβιάζει.

Συγκεκριμένα, της λέει ότι εάν δεν παραδεχτεί ότι έχει σχέση µε τον μικρό, θα µιλήσει στον Χρήστο.

Επιστρέφοντας στο τώρα, η Μάγδα ενηµερώνεται από την Αστυνοµία ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητό της το βράδυ που συνέβη το τροχαίο. Στη συνέχεια ο Ηλίας τής δίνει ένα φλασάκι όπου βρίσκεται αποθηκευµένο το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη.

Ο Γιώργος πηγαίνει να δει τον Κωνσταντίνο που έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθµό και µαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά, φεύγοντας από την επίκεψη µε µια σηµαντική πληροφορία που αφορά το ατύχηµα. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος ζητά να δει τον Χρήστο. Ο τελευταίος πηγαίνει να τον συναντήσει ιδιαίτερα προβληµατισµένος, µετά και την αναφορά του Νίκου ότι η υπόθεση της Αννας άνοιξε πάλι.

Και ενώ η Νόρα περιµένει στο σπίτι τον Γιώργο, εκείνος βρίσκεται αιµόφυρτος στον δρόµο. Αυτός που τον βρίσκει σε άσχηµη κατάσταση είναι ο Τόνι, που τον µεταφέρει στο νοσοκοµείο.

Η Μάγδα εξομολογείται στην Ηλέκτρα ότι εκείνη σκότωσε τον Σωκράτη και στη συνέχεια παραδίδεται στην Αστυνοµία.  Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αποκαλύπτουν ότι το όπλο της Μάγδας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει.

Ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς, συναντάει τον Τόνι και του δίνει το κινητό για να μάθει τι περιέχει και σε ποιον ανήκει. Τέλος, η Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κων/νο που πλέον ξέρει την αλήθεια για τον θάνατό του πατέρα του.

Ο Παπαδόπουλος φτάνει στο σπίτι που του είπε ο Τόνι και εκεί βρίσκει τη γυναίκα που φυλάει την Άννα. Από τη μεριά της, η Νόρα επισκέπτεται τη Λαμπρινή μετά τα νέα για την εξαφάνιση του κοριτσιού ενώ την ίδια στιγμή ο Τόνι πηγαίνει στο Γιώργο το βίντεο από την κάμερα της εταιρείας που δείχνει τη γυναίκα με την κουκούλα.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα κι ο Κωνσταντίνος ξεκινούν και πάλι τη σχέση τους.

Ο ηθοποιός που σταμάτησε απ’ το “Έρωτας Μετά” αποκαλύπτει τον λόγο!

Η Φανή πιέζει τον Κων/νο να της παραδώσει δέκα χιλιάδες ευρώ, για να σώσει την Άννα. Ο Δημήτρης εκτελώντας τις οδηγίες του Σταύρου, πάει να σκοτώσει τον Παπαδόπουλο αλλά συναντάει την Όλγα. Ταυτόχρονα, η Αλίκη ανακρίνεται από τον Τόνι, σε σχέση με τη δολοφονία του Λαντάνη.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα εξομολογείται στο Δημήτρη πως έχει αρχίσει και πάλι να βγαίνει ξανά με τον Κων/νο.

Η Νόρα προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι στο χωριό, δέχεται τη βοήθεια της Λαμπρινής και του Αποστόλη.

Ο Κων/νος απαιτεί να μιλήσει ξανά στο τηλέφωνο με την Άννα προκειμένου να δώσει στη Φανή τις δέκα χιλιάδες ευρώ. Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα απολαμβάνουν τον έρωτα τους μέχρι τη στιγμή που ένα απειλητικό σημείωμα ταράζει την ηρεμία τους και τους βάζει σε σκέψεις.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Κων/νος και η Άννα πιάνονται επ’ αυτοφώρω σε ένα καφέ από τον Χρήστο.

Διαβάστε επίσης:

Οι τηλεθεατές επηρεάζουν την εξέλιξη του Έρωτας Μετά | Η απίστευτη αποκάλυψη

Το άρθρο Έρωτας Μετά: Όταν ο Χρήστος έπιασε επ’ αυτοφώρω Άννα και Κων/νο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα