Όλη η ζωή σου με τον σκύλο σου… μέσα από μερικά comics!

12:12 19/1/2020 - Πηγή: iPop

Pugs, pugs, pugs! Πόσο τα λατρεύουμε; Είναι παιχνιδιάρικα και αγαπησιάρικα. Κι αν τα έχεις για κατοικίδιο ξέρεις ότι η ζωή σου μαζί τους δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια… Η ζωή με τον σκύλο γενικά, διαφέρει και αυτά τα comics σου αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια!

Τα comics που θα δεις είναι δια χειρός της καλλιτέχνιδας Gemma Gene, η οποία απολαμβάνει τη ζωή μαζί με το αξιαγάπητο pug της, τον Mochi. Όλες οι γλυκιές, αγαπησιάρικες, περίεργες, άβολες και αμήχανες στιγμές, μέσα από αστεία comics που θα ζεστάνουν την καρδιά σου.

Η Gemma ζει στη Νέα

Υόρκη, ενώ έχει καταγωγή απ’τη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Είναι γνωστή για τα comics της, ενώ στην πραγματικότητα εκτός απ’ τη ζωγραφική ασχολείται και με τη γλυπτική και γενικά πιάνουν τα χέρια της.

Όλα αυτά φυσικά τα κάνει παρέα με τον τετράποδο φίλο της τον Mochi αλλά και τον σύζυγό της, τον Peli. Η οικογένεια έχει μεγαλώσει κι έχουν προστεθεί και τα αδέρφια του Mochi, Huey και Duey, γνωστά και ως… Twinchis. Είναι μια τρελή, τρελή οικογένεια και μοιράζεται μαζί μας στιγμές απ’ τη ζωή τους. Γιατί η ζωή με τον σκύλο… έχει περισσότερο ενδιαφέρον!

Μέσα στα χρόνια, η Gemma έχει αυξήσει το κοινό της, το οποίο λατρεύει τη δουλειά της και το… pug της. Όπως αναφέρει η ίδια ο Mochi είναι πολύ χαρούμενος και γλυκός και βλέπει τη ζωή με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Είναι πολύ καλός με καλή συμπεριφορά αν και μερικές φορές μπορεί να γίνει φασαριόζος. Ουσιαστικά, όμως, κάνει ό,τι θέλει.

Όπως λέει η Gemma, οι αγαπημένες του δραστηριότητες είναι ο ύπνος, το φαγητό και οι βόλτες… ειδικά όταν τον κουβαλούν! Από το 2014 έχει ξεκινήσει να ζωγραφίζει comics για τον αγαπημένο Mochi και να τα ποστάρει στα social media της.

Η ζωή με τον σκύλο… μέσα από απολαυστικά comics

Όταν μόλις έχεις βγει απ’ το μπάνιο κι έρχεσαι αντιμέτωπη με αυτό!

View this post on Instagram

Why is this even a thing?!

Keywords
Τυχαία Θέματα