Ο Μέμος Μπεγνής μιλάει για τα χρέη και την αδυναμία στη μητέρα του

20:18 18/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο Μέμος Μπεγνής στη Ναταλία Γερμανού τα εξομολογήθηκε όλα το μεσημέρι του Σαββάτου, 18 Ιανουαρίου, και μίλησε για πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. 

Καλεσμένος στο “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητέρα του, τα χρέη και για τους ακατάλληλους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε μιούζικαλ.

Τι αποκάλυψε ο Μέμος Μπεγνής στη Ναταλία Γερμανού;

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε το οικονομικό άνοιγμα που έκανε μερικά χρόνια πριν που δεν εξελίχθηκε, βέβαια, όπως το

περίμενε.

Το έκανα για να μην ασχολούμαι και να έχω ένα εισόδημα που είναι ψέμα. Όποιος το κάνει αυτό θα πρέπει να ασχολείται και να είναι από πάνω. Εμένα όμως, σαν αδαή, με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα και υποφέρω 

Ανέφερε πως αυτό το μαγαζί το έκανε πέρα από το εισόδημα και για να έχει δουλειά η μητέρα του, η οποία ήταν διευθύντρια εκεί, ενώ ο αδερφός του υπάλληλος. Ο Μέμος Μπεγνής προτίμησε να φροντίσει πρώτα τη μητέρα του μ’ ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο κι ύστερα τον εαυτό του, καθώς ο ίδιος δεν θέλει ακίνητα στο όνομά του.

Μίλησε, ακόμα, για τους ακατάλληλους ανθρώπους που παίζουν σε μιούζικαλ, λέγοντας “αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι γίνονται μιούζικαλ με ηθοποιούς που δεν τραγουδάνε”.

Αναφέρθηκε, τέλος, στο διαζύγιο που πήραν οι γονείς του πριν 10 χρόνια και τόνισε πως τώρα, 10 χρόνια μετά, είναι κοντά μόνο με τη μητέρα του, όπως και πάντα ήταν.

Δεν ήταν δύσκολο να διαχειριστώ το διαζύγιο των γονιών μου, γιατί πιστεύω πως όταν δυο άνθρωποι δεν συμφωνούν δεν πρέπει να είναι μαζί. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι ο πολιτισμός. Είναι ταμπού να λες πως δεν χωρίζεις για τα παιδιά σου. Τι σημαίνει αυτό; Και εγώ και τα αδέρφια μου έχουμε αυτή την άποψη και πλέον η μαμά μου είναι πολύ καλά 

Διάβασε ακόμα για τη νέα εκπομπή του Alpha:

Η νέα εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη στον Alpha!

Το άρθρο Ο Μέμος Μπεγνής μιλάει για τα χρέη και την αδυναμία στη μητέρα του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα