Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/1/2020)

08:01 19/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/1/2020):Κριός

Για λίγο καιρό ακόμη, το κριτήριο σου θα είναι σοβαρό και οι σκέψεις σου περισσότερο μεθοδικές. Από την παραπάνω εβδομάδα, μια κινητικότητα και έντονη επικοινωνία, δίνουν άλλη

πνοή. Οι ευκαιρίες στη δουλειά, συμβαδίζουν με την ταλαιπωρία και την τάση μερικών να εμποδίσουν την εξέλιξη σου. Αδιαφόρησε και συνέχισε τον στόχο σου. Η τσέπη σου, μπαίνει σε στάδιο «οικονομίας».

Ταύρος

Έχεις την «τιμητική» σου για λίγες μέρες ακόμα, αφού μπορείς να «κυριαρχήσεις»στον ερωτικό τομέα και να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αποκαλύψεις, θα ευνοήσουν τα σχέδια σου. Το διάστημα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο σε ότι αφορά την βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό τομέα. Μερική καθυστέρηση στα χρήματα σου, θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα συμφέροντα σου.

Δίδυμοι

Σαν να μιλάει η φωνή της λογικής, μοιάζει αυτό το διάστημα. Είναι από τις λίγες φορές, που κινείσαι με γνώμονα την σταθερότητα λόγω ανάγκης συντροφικότητας. Η αντιπαλότητα και η εχθρική διάθεση ανταγωνιστών, είναι στο «μενού»των ημερών. Μην είσαι και πολύ “large”στους άλλους. Οικονομικά, μια διαφωνία, θα εξελιχθεί σε καυγά.

Καρκίνος

Η «φιλήσυχη»φύση σου, μάλλον αλλάζει τώρα και γίνεσαι πολύ πιο διεκδικητικός και ενίοτε «κακός»στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να μην το παρακάνεις. Αρκετές αναποδιές θα τύχουν στα εργασιακά σου σχέδια κι αυτό σε βγάζει έξω απ ’τα ρούχα σου. Κούραση κι εκνευρισμοί, είναι δεδομένα. Οικονομικά, ξεκινούν έξοδα.

Λέων

Χρειάζεται μεθόδευση και καλή τακτική, καθώς και πολύ υπομονή, για να φτάσεις σε έναν στόχο, που μόνο εύκολος δεν είναι. Η περίοδος αυτή, είναι ιδιαίτερα δοκιμαστική. Με έντονα στοιχεία επιμονής και υπομονής, επιτυγχάνεις-σε βάθος χρόνου-σημαντικά επιτεύγματα. Ήρθε η ώρα της αναγέννησης και της επέκτασης. Οικονομικά, βελτίωση μετά από καθυστέρηση.

Παρθένος

Έχεις τον «στόμφο»του νικητή και πολλές φορές αυτοθαυμάζεσαι χωρίς λόγο. Η εγωιστική τάση που σε διακατέχει όλον αυτόν τον καιρό, θα «γεννήσει»δεινά. Το «αλαλούμ»που κυριαρχεί αυτό το διάστημα, δυστυχώς εξακολουθεί να δίνει την παρουσία του. Η «αρχομανία»που βγάζεις, είναι πηγή δυσαρέσκειας. Οικονομικά, θα έχεις πολλά οφέλη.

Ζυγός

Η ορθολογιστική σου τάση αυτόν τον καιρό, σε απομακρύνει από την τρυφερή σου και ευαίσθητη φύση. Οι μέρες σου, απαιτούν όντως πιο λογικές προσεγγίσεις, από παλαιότερα. Ακόμη και οι «παραμυθένιες»προτάσεις, έχουν μπλοκαριστεί και δεν δέχεσαι πλέον υποσχέσεις. Αυτό θα κρατήσει λίγο ακόμα. οικονομικά, πρόσεξε πολύ τις ζημιές και τα έξοδα.

Σκορπιός

Εκεί που θέλεις να αφεθείς και να ονειρευτείς, εκεί παγώνουν οι διαθέσεις, εξ αιτίας μεγάλης ανασφάλειας. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά δεν είναι και τραγικά. Πολύ έντονη δράση και μεγάλος εκνευρισμός, ειδικά το επόμενο διήμερο. Απόφυγε την βιασύνη και στρέψου στο «μέσα»σου για απαντήσεις. Οικονομικά υπάρχουν δυσκολίες.

Τοξότης

Όσο κι αν κάποιες φορές νιώθεις την ανάγκη να συντροφεύεσαι, η φυσική σου αντίδραση είναι η ανεξαρτησία. Κάτι που αποζητάς ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Έχεις δώσει πολλή ενέργεια, είτε στο να εργάζεσαι, είτε στο να σχεδιάζεις θέματα γύρω από την καταξίωση σου. Με μικρές καθυστερήσεις, μπορείς να ελπίζεις. Οικονομικά, έρχεται βελτίωση.

Αιγόκερως

Κάτι σε αναστατώνει θετικά, κι αυτό είναι εμφανές. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οι σκέψεις σου οδηγούνται σε μονοπάτια αγάπης. Ποτέ δεν είναι αργά, να νοιώσεις στιγμές ευτυχίας. Επαναπροσδιορίζεις πιθανές προτάσεις που σου είχαν γίνει παλιότερα και προσπαθείς να βρεις μια χρυσή τομή. Οικονομικά βρίσκεσαι σε φάση ανατροπών.

Υδροχόος

Μια αποκάλυψη μυστικού, που χρονολογείται στο παρελθόν, θα σου δώσει κάποιες λύσεις, για μια αγάπη που νομίζεις πως χάθηκε. Η επανεξέταση, θα διορθώσει τα λάθη. Πιθανές ζημιές και ανακατωσούρες αυτές τις μέρες στην δουλειά σου. Το διήμερο επιφυλάσσει εντάσεις και σοβαρές διαφορές απόψεων. Οικονομικά, μην κάνεις κινήσεις χωρίς σύμβουλο.

Ιχθείς

Φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην αισθηματική σου ζωή. Θέλεις να ανασάνεις, όμως διαπιστώνεις πως τα προβλήματα, είναι σε έξαρση. Υπομονή λίγο ακόμα. Η πολύ σοβαρή σου αντιμετώπιση σε υπαρκτά θέματα της δουλειάς σου, θα σου δώσει «πόντους» για την συνέπεια και το καλό προφίλ σου. Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα απρόβλεπτα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα