Αν έχεις παλιότερη συσκευή Apple, πρέπει να κάνεις update μέχρι την Κυριακή!

13:41 30/10/2019 - Πηγή: iPop

Αν έχεις παλιό iPhone ή iPad θα πρέπει να κάνεις update στο λογισμικό σου μέχρι την Κυριακή αν θέλεις να λειτουργεί κανονικά η συσκευή σου και να μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά όλες τις εφαρμογές.

Όπως ανακοίνωσε η Apple, όσοι έχουν παλιό iPhone ή iPad

πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν αναβάθμιση πριν την Κυριακή και συγκεκριμένα μέχρι το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου, γιατί αλλιώς θα χάσουν το App Store, το iCloud, το email κι άλλες υπηρεσίες!

«Αναβαθμίστε το iPhone 5 για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται το App Store, το iCloud, το email, τον ιστό και άλλες υπηρεσίες», αναφέρεται στο pop up μήνυμα της Apple στους χρήστες των συσκευών που χρειάζονται αναβάθμιση.

Το μήνυμα που βλέπουν όσοι έχουν παλιό iPhone:

Αυτή η ανάγκη προκύπτει από ένα ζήτημα σε συστήματα GPS που σημειώθηκε τον Απρίλιο και επηρεάζει τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Το πρόβλημα μετακύλισης ώρας GPS, ξεκίνησε να επηρεάζει προϊόντα με δυνατότητα GPS από άλλους κατασκευαστές στις 6 Απριλίου 2019. Οι συσκευές της Apple για τις οποίες θα ισχύσει η ενημέρωση θα ξεκινήσουν να επηρεάζονται από τις 3 Νοεμβρίου 2019 λίγο πριν από τις 12.00 π.μ. UTC.

H Apple στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε το λειτουργικού σύστημα στο iPhone σας ενημερωμένο. Αν έχετε iPhone 5, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναβαθμίσετε το λογισμικό της συσκευή σας ασύρματα ή με τη βοήθεια του υπολογιστή πριν τις 3 Νοεμβρίου, για διατηρήσετε τις ακριβείς υπηρεσίες GPS και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε λειτουργίες που στηρίζονται στη σωστή ημερομηνία και ώρα, μεταξύ των οποίων αυτές των App Store, iCloud, email και περιήγησης ιστού

Τι θα γίνει εάν δεν κάνεις το update;

Αν η αναβάθμιση των iPhone 5 δεν έχει ολοκληρωθεί έως τις 3 Νοεμβρίου του 2019, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν back up και να ανακτήσουν τα δεδομένα τους με τη βοήθεια Mac ή PC, καθώς η αναβάθμιση λογισμικού ασύρματα και το iCloud δεν θα λειτουργούν. «Αφού κάνετε update στο iPhone 5, μπορείτε να ελέγξετε ότι η συσκευή σας έχει αναβαθμιστεί επιτυχώς», σημειώνει η Apple και τονίζει ότι η ασφαλής έκδοση λογσμικού είναι η 10.3.4.

Οι συσκευές που επηρεάζονται είναι οι εξής:iPhone 5iPad (4ης γενιάς) Wi-Fi + CellulariPhone 4siPad mini (1ης γενιάς) Wi-Fi + CellulariPad 2 Wi-Fi + Cellular(μόνο μοντέλα CDMA)iPad (3ης γενιάς) Wi-Fi + CellularΔες ακόμα:

Το dark mode θα κάνει το iPhone σου να λειτουργεί καλύτερα

Το άρθρο Αν έχεις παλιότερη συσκευή Apple, πρέπει να κάνεις update μέχρι την Κυριακή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα