Ο Μπράτης μας σύστησε τη μητέρα του και συγκινήθηκε!

09:58 30/10/2019 - Πηγή: iPop

H μαμά του Μπράτη μας συστήθηκε στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης κι όλοι παρατήρησαν τις ομοιότητες! Ο σχεδιαστής και κριτής συγκινήθηκε ενώ βρισκόταν μπροστά στις κάμερες με τη μητέρα του.

Τα μοντέλα του GNTM πήγαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου τους περίμεναν ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τότε ενημερώθηκαν πως στην σημερινή δοκιμασία θα φορέσουν δημιουργίες του σχεδιαστή και κριτή του Greece’s Next Top Model.

Φυσικά,

κανένα κορίτσι δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, με κάποιες μάλιστα να σχολιάζουν πως πέρυσι έπρεπε να φτάσουν στον τελικό για να βάλουν κομμάτια του Άγγελου Μπράτη και τώρα τις εμπιστεύονται από τόσο νωρίς.

Οι διαγωνιζόμενες έκαναν πασαρέλα αλλά και μια χορογραφία παρουσιάζοντας τα κομμάτια της κολεξιόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 του Άγγελου Μπράτη. Φυσικά, στο τέλος υπήρξε και η δοκιμασία της φωτογράφησης, όπου ο Μπράτης τις άφησε στον φακό του νέου φωτογράφου Kosta Sapi.

Όση ώρα τα κορίτσια δοκίμαζαν τα ρούχα που είχε διαλέξει ο σχεδιαστής για την κάθε μια, μας συστήθηκε η μαμά του Μπράτη, η αξιαγάπητη κυρία Έλλη!

Η κυρία Έλλη, όπως είπε ο κριτής του GNTM στην κάμερα, είναι η πρώτη μοδίστρα του και αυτή που τον βοηθάει πάντα σε όλες τις κολεξιόν του.

«Ήρθε η ώρα να σας συστήσω την πρώτη μοδίστρα, η οποία ήταν και η πρώτη μοδίστρα που πίστεψε σ’ αυτό που ήθελα να κάνω. Για όσους δεν κατάλαβαν την ομοιότητα, πρόκειται για την μαμά μου, την κυρία Έλλη, η οποία φτιάχνει πάντα τα πιο δύσκολα ρούχα όλων των κολεξιόν και είναι πάντα αυτά που είναι τα πιο συναισθηματικά», είπε ο Άγγελος Μπράτης συγκινημένος για τη μητέρα του.

«Η μαμά ό,τι και να κάνει το παιδί είναι περήφανη! Έχω πει πολλές φορές να παραιτηθώ, αλλά μ’ αρέσει και συνεχίζω!», είπε η κυρία Έλλη, ενώ στη συνέχεια ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως την κολεξιόν που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το GNTM την έφτιαξαν οι δυο τους και δεν άφησαν κανέναν να παρέμβει!

Δες ακόμα για τη Σουζάνα που αποχώρησε αλλά επιστρέφει στο παιχνίδι:

GNTM: Η Σουζάνα επιστρέφει | Η Μαρίνα λέει στους κριτές για το bullying στην Ελευθερία

Το άρθρο Ο Μπράτης μας σύστησε τη μητέρα του και συγκινήθηκε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα