GNTM: Η Σουζάνα επιστρέφει | Η Μαρίνα λέει στους κριτές για το bullying στην Ελευθερία

01:17 30/10/2019 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο της Τρίτης την είδαμε να αποχωρεί ως η πιο αδύναμη διαγωνιζόμενη, όμως, στο trailer της επόμενης εβδομάδας βλέπουμε ότι η Σουζάνα επιστρέφει!

Μετά από μια φανταστική δοκιμασία που περιελάμβανε αποκλειστικά δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη, τα κορίτσια του GNTM κλήθηκαν στο πλατό προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια των κριτών.

Άλλες κοπέλες αποθεώθηκαν για τις επιδόσεις τους στην πασαρέλα και την χορογραφία φορώντας κομμάτια απ’ την κολεξιόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι

2020 του Άγγελου Μπράτη, κι άλλες κοπέλες άκουσαν θετικά σχόλια για τις φωτογραφίες τους.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε το γνωστό πλέον «bratis girl» Άννα- Μαρία, με τους κριτές να σχολιάζουν ότι επέστρεψε δυναμικά. Στον αντίποδα, η Βίκυ Καγιά κάλεσε μπροστά τις τρεις κοπέλες με τις χειρότερες επιδόσεις, οι οποίες ήταν η Μαρίνα, η Σπυρούλα και η Σουζάνα.

Η Μαρίνα ηρέμησε σύντομα καθώς άκουσε πως δεν αποχωρεί, ενώ η Σουζάνα και η Σπυρούλα περίμεναν με αγωνία να ακούσουν ποια αποχωρεί.

Η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Σουζάνα, μια δίκαιη απόφαση, αφού απ’ την αρχή του παιχνιδιού δεν είχε ακούσει θετικά σχόλια για τις δοκιμασίες. Μάλιστα, ορισμένες απ’ τις διαγωνιζόμενες είχαν σχολιάσει ότι της είχαν δοθεί πολλές ευκαιρίες.

Οι «ff» την αποχαιρέτησαν σε κλίμα συγκίνησης, με την Ασημίνα και την Άννα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Όμως, η Σουζάνα δεν φεύγει για πολύ! Όπως είδαμε στο trailer της επόμενης εβδομάδας, τα spoilers επιβεβαιώνονται, και η Σουζάνα επιστρέφει!

Στο trailer που προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου της Τρίτης, είδαμε τη Σουζάνα να είναι κανονικά στο παιχνίδι, συμμετέχοντας στη δοκιμασία στη Μύκονο, ενώ απ’ την άλλη η Μαρτίνα δεν είναι πουθενά.

Σύμφωνα με τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει, η Μαρτίνα μετά την κατάρρευσή της στο προηγούμενο επεισόδιο και την ψυχολογική πίεση που νιώθει, αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς με αποτέλεσμα η τελευταία παίκτρια που είχε αποχωρήσει να επιστρέφει στο GNTM.

Το trailer δείχνει ξεκάθαρα πως τα spoilers επιβεβαιώνονται, αφού η Σουζάνα φαίνεται σε πολλά πλάνα, τόσο στη δοκιμασία όσο και στο πλατό.

Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε πως έρχεται και η στιγμή που οι κριτές θα μάθουν για το bullying στην Ελευθερία, καθώς η Μαρίνα θα τους το αποκαλύψει. Πώς θα αντιδράσουν οι κριτές στο άκουσμα αυτής της συμπεριφοράς;

Δες το trailer που δείχνει ότι η Σουζάνα επιστρέφει:

Δες ακόμα:

GNTM: Το κόριτσι που αποχώρησε και η κατάρρευση της Μαρτίνας

Το άρθρο GNTM: Η Σουζάνα επιστρέφει | Η Μαρίνα λέει στους κριτές για το bullying στην Ελευθερία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα