Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/10/2019)

09:02 30/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/10/2019):Κριός

Έτοιμοι για όλα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.Η όψη συνόδου

που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Ερμή  στο  ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε συμφέρουσες για εσάς λύσεις και να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες μιας και σε λίγες ημέρες ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις του ερωτικού/ ή σας συντρόφου.

Ταύρος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ερμή απέναντι από το  ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να εμπνεύσετε με τη στάση σας τους συνεργάτες,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με τον / την σύντροφο σας και τους αγαπημένους σας, αφήνοντας πίσω τις διαφωνίες του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τακτική όταν θέλετε να επηρεάζετε τις αποφάσεις των συναδέλφων σας.

Καρκίνος

Μια ευχάριστη καθημερινότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι περιμένει σήμερα εσάς τους Καρκίνους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με τον έντονο μαγνητισμό, την γοητεία και τον ερωτισμό που εκπέμπετε.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Ερμή  στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας και να έρθετε πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και μερικές αγορές τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και για τον εξοπλισμό του σπιτιού σας.

Παρθένος

Γερά στα πόδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε ότι πατάτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την  Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, με τον εκφραστικό σας λόγο και τη δομημένη σκέψη σας θα καταφέρετε να κερδίσετε ακόμα και τους πιο αυστηρούς και απαιτητικούς συνομιλητές σας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα δείτε την δημοτικότητα σας στο χώρο της εργασίας να εκτοξεύεται.

Ζυγός

Ιδιαίτερα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, παράλληλα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια σας να δείξετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας είναι πιθανό να γίνετε λίγο παραπάνω πιεστικοί.

Σκορπιός

Η παρουσία σας σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή  λίγες μέρες πριν αυτός ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα ενισχύσει τόσο τις εκφραστικές σας δεξιότητες όσο και τον ερωτισμό σας. Κάτω από την επιρροή της όψης κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην γοητεία σας, ενώ το κυρίαρχο στοιχείο των σχέσεων που θα προκύψουν θα είναι το πάθος και η κτητικότητα.

Τοξότης

Μετά το υποτονικό κλίμα των προηγούμενων ημερών η λέξη που σας χαρακτηρίζει σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι δράση. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή  στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει το κλίμα μυστικοπάθειας, καθώς κάτω από την επιρροή της ευνοούνται οι παρασκηνιακές επαφές και οι μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, λόγο συνθηκών θα πρέπει να κρατήσετε την ερωτική σας ζωή μυστική.

Αιγόκερως

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή στο ζώδιο του  Σκορπιού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με την σοβαρότητα και την πειθαρχία σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα προχωρήσετε και σε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή  στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ένα είναι σίγουρο, ότι θα καταφέρετε να γοητεύσετε τους νέους σας εργοδότες με το έξυπνο μυαλό και τις ικανότητες σας.

Ιχθείς

Με την εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή στο φιλικό για εσάς  που ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Το όραμα σας και η πίστη σας στην επιτυχία θα καταφέρει να τους κερδίσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα