Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/8/2020)

09:00 16/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/8/2020), την εβδομάδα που έρχεται θα ρίξετε το βάρος

σας στα επαγγελματικά θέματα και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ακόμα κι αν δεν εργάζεστε στο περιβάλλον που κινείστε, μπορεί να έρθετε σε ρίξεις ή να συγκρουστείτε λεκτικά με δικούς σας ανθρώπους. Πιθανόν κάποιοι να είναι απέναντί σας ανταγωνιστικοί, να αντιδρούν με τις ενέργειες ή τις πράξεις και τις πρωτοβουλίες σας. Χαμηλώστε λοιπόν τον τόνο της φωνής σας, γιατί δε θα βρείτε το δίκιο σας αν φωνάζετε, ενώ μπορεί με την αντίδρασή σας αυτή, να απομακρύνετε και εκείνους που θεωρείτε συμμάχους σας.  Το τελευταίο προσέξτε το ιδιαίτερα.

Ταύρος

Μικρές μετακινήσεις και συναντήσεις με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας βγάλουν για λίγο από μια καθημερινότητα, που σας βαυκαλίζει και σας γεμίζει ανασφάλεια. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνετε επαφές με συγγενικά πρόσωπα, που έχετε να συναντήσετε καιρό, να μάθετε νέα από ανθρώπους που γνωρίζετε αλλά ζουν μακριά σας και να συζητήσετε ένα θέμα που αφορά κοινά κληρονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες.  Πλούσια η ημέρα σε μετακινήσεις και αφού θα έχετε καλή επικοινωνιακή ικανότητα, ρίξτε γέφυρες με ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

Δίδυμοι

Τις ημέρες αυτές, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας, αφού θα προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τις καλύψετε άμεσα. Μία μικρή έξοδος ή μία σύντομη εκδρομή, μπορεί να ήταν ότι καλύτερο που θα σας ανανέωνε αλλά αν πρέπει να το κάνετε, μην ξεμυαλιστείτε κάνοντας επιπλέον δαπάνες, κυρίως σε αχρείαστες αγορές, μιας και όταν ταξιδεύετε σας αρέσει να αγοράζετε σουβενίρ και άλλα είδη που σας κάνουν ξεφεύγετε από τον οικονομικό προϋπολογισμό. Φίλοι σας ξεσηκώνουν με μια ιδέα που εσείς δε θέλετε και πολύ να τους ακολουθήσετε.

Καρκίνος

Μικρές δυσκολίες ίσως να έχετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού κάποιες επαφές ή συνεννοήσεις σας με τους ανθρώπους που σχετίζεστε καθημερινά, μπορεί να εμπεριέχουν μία υποβόσκουσα ένταση. Από την άλλη μεριά και εσείς τελευταία, δεν πολύ κρατάτε τον παρορμητισμό της έκφρασής σας και αυτό μπορεί να γίνει και ο λόγος που ίσως να σπάσουν κάποιες σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές. Παρ όλα αυτά σήμερα, θα κατεβάσετε τους τόνους της φωνής σας, θα αποκτήσετε τονισμένη ευαισθησία και θα ενδιαφερθείτε ακόμα και για ανθρώπους που δε σας έχουν φερθεί καλά.

Λέων

Αφήστε για λίγο πίσω όλα όσα σας απασχολούν και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Είναι απαραίτητη η ανάγκη να διώξετε το άγχος, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ψυχαγωγούν. Να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Να κοιτάξετε τον εαυτό σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Άλλωστε σύντομα σας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά κι αυτός είναι πολύ σοβαρός λόγος να ξεκουραστείτε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Αν αισθάνεστε μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σας, μην τις παραμελείτε.

Παρθένος

Προσπαθήστε όσο κουρασμένοι και αν είστε την εποχή αυτή, να περάσετε τις ημέρες αυτές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αφού θα περάσετε πάρα πολύ καλά και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε κουβέντες με συγγενείς που μπορεί μεταξύ σας να υπάρχουν κληρονομικές ή άλλες διαφορές. Βγάλτε για λίγο τις έννοιες της καθημερινότητας και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Βρείτε το χρόνο να επανεξετάσετε κάποια πρόταση που έχετε δεχτεί, ή την προοπτική μίας καινούργιας ιδέας που θα έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Αισιοδοξήστε και δείτε τη ζωή από τη δημιουργική της πλευρά.

Ζυγός

Κάποια πράγματα φαίνονται αναπόφευκτα κι έτσι σήμερα δεν αποκλείεται να συζητήσετε με ένα πρόσωπο της οικογενείας σας και αυτά που θα ακούσετε να σας λέει, θα σας στεναχωρήσουν. Και ενώ είστε άνθρωποι χαμηλών τόνων γενικότερα, ίσως η αντίδρασή σας απέναντί του, να διέπεται από αμετροέπεια. Προσοχή λοιπόν σε τέτοιου είδους σχέσεις, τόσο σημαντικές για τη ζωή σας, για να μην επέλθουν ρίξεις. Κατά τα άλλα μπορείτε να περάσετε όμορφα, εάν συσχετιστείτε με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, στόχους ή φιλοδοξίες, να πάρετε ιδέες να ρίξετε ιδέες και να κάνετε ανταλλαγή απόψεων.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/8/2020), οι ημέρες αυτές, είναι εξαιρετικές στο να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Να κάνετε μικρές αποδράσεις, ή να φιλοξενηθείτε από ένα πρόσωπο, καταφέρνοντας έτσι να κάνετε ολιγοήμερες διακοπές. Να συναντήσετε συγγενείς ή ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό, να πάρετε μια ευχάριστη είδηση για μία εξέλιξη που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Όλα αυτά θα κάνουν τις ημέρες ευχάριστα γεμάτες και δείτε το με εξωστρέφεια. Άλλωστε το διάστημα αυτό, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ίσως σας ανοίξουν πόρτες.

Τοξότης

Ευτυχώς που κάτι γίνεται και τις μέρες αυτές βελτιώνονται τα έσοδά σας, από κάποια έκτακτη πηγή εισοδήματος, από ένα μπόνους από τη δουλειά σας, μία οικονομική ενίσχυση από ένα γονιό σας, ή από χρήματα που σας όφειλαν από παλιά και ενώ τα είχατε ξεγράψει, τώρα σας τα επιστρέφουν. Οι πρώτες σκέψεις σας θα είναι να περάσετε καλά και να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Ίσως μάλιστα να το ρίξετε σε αγορές πραγμάτων που στην ουσία δεν τα χρειάζεστε άμεσα. Καλό θα ήταν όμως να τοποθετήσετε τα χρήματα αυτά με το να καλύψετε υποχρεώσεις σας, για να μην άγχεστε στο μέλλον.

Αιγόκερως

Με λίγους και καλούς φίλους και με την οικογένεια, θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα τις ημέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε εκ νέου, με πρόσωπα που είχατε να δείτε πολύ καιρό και να μάθετε νέα τους. Φαίνεται πως για έναν στόχο ή μια φιλοδοξία που έχετε βάλει, βρίσκεται τελικά ο κατάλληλος σύμμαχος ή συνεργάτης σας και είναι ενθαρρυντικές οι προοπτικές εξέλιξης, σε κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε τώρα. Επαγγελματικές προτάσεις, ή το να δραστηριοποιηθείτε σε ένα χώρο που ασχολείται με τα κοινά, θα έχετε την εβδομάδα που ακολουθεί, ενώ βάζετε στη ζωή σας ένα άλλο πρόγραμμα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/8/2020), φίλοι συνάδελφοι και πρόσωπα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, δε θα σας αφήσουν να ησυχάσετε, ακόμα και αν θέλετε σήμερα να παραμείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Προσκλήσεις για εξόδους μικρούς προορισμούς και εκδρομές δε θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε για πρώτη φορά και με μία νέα δραστηριότητα. Κάποιες έντονες συζητήσεις, οι εκκεντρικές σας απαντήσεις και η συμπεριφορά, μπορεί να βάλουν φωτιά σε μία οικογενειακή συνάντηση. Καλό θα ήταν να μη συμμετάσχετε σε ένα τέτοιο “δρώμενο” γιατί θα μπορεί να εμπλέξετε και να εμπλακείτε σε οικογενειακούς διαξιφισμούς.

Ιχθύς

Προσπαθήστε να βγείτε και να ξεφύγετε για λίγο μακριά από την πόλη σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για μικρά ταξίδια ή προορισμούς, μικρές αλλά καλές συντροφιές και ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνείτε ακόμα και στις πνευματικές σας αναζητήσεις. Αφήστε για λίγο τη δουλειά, τα επόμενα σχέδια και στόχους σας και χαλαρώστε σήμερα. Χαρίζοντας στον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε τις στιγμές σας. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα που θα σας τονώσει ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Κάντε μια δραστηριότητα, ή δοκιμάστε να ενταχθείτε σε δημιουργικούς χώρους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα