Φόρεσε την πιτζάμα σου έξω με 7 διαφορετικούς τρόπους

16:16 15/8/2020 - Πηγή: iPop

Ύστερα από την καραντίνα όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μία καινούρια πραγματικότητα. Μέρος αυτής είναι και η εργασία από το σπίτι όπου ας είμαστε ειλικρινείς, αν δεν έχεις κάποια τηλεδιάσκεψη με video παραμένεις με τις πιτζάμες σου. Και γιατί όχι άλλωστε; Είναι με διαφορά ό, τι πιο άνετο έχεις φορέσει και συμπάσχουμε απολύτως με αυτό. Σίγουρα σκέφτηκες αμέτρητες φορές όταν ήθελες να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο ή ακόμα και λίγο πιο μακριά “τώρα ποιος ντύνεται;” και ίσως ακόμα να σκέφτηκες “φόρεσε την πιτζάμα σου έξω”!

Φόρεσε την πιτζάμα
σου έξω

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις την πιτζάμα σου έξω και όσο κι αν μπορεί να σου φανεί περίεργο έχει αγαπηθεί πολλάκις από το πλήθος της μόδας. Οπότε γιατί να μη κάνεις κι εσύ μία δοκιμή; Ίσως εκπλαγείς με τα αποτελέσματα!

elle.comΠιτζάμα πουκάμισο: Κράτα το πάνω μέρος της πιτζάμας σου που είναι σαν πουκάμισο και συνδύασε το με μία βερμούδα και ένα σανδάλι! Αν τώρα είναι oversized δες το σε κόμπο αφήνοντας κάποια κουμπιά χωρίς να τα κουμπώσεις στο κάτω μέρος.Φτιάξε το δικό σου σετ! Κράτα το παντελόνι από την αγαπημένη σου πιτζάμα είτε είναι floral είτε με ρίγες ή οτιδήποτε άλλο και βρες μπλουζάκια που να ταιριάζουν στα χρώματα της ώστε να τη συνδυάσεις και να τη φοράς και έξω.Τα σατέν σορτσάκια ή τα βαμβακερά που φοράμε στον ύπνο μπορούν να στηρίξουν με τον κατάλληλο τρόπο και μία έξοδο καθώς μερικά έχουν την τάση να φαίνονται πολυτελή. Διάλεξε ένα μπλουζάκι, λευκό πόλο αν έχεις κατά προτίμηση και αν δεν έχεις κάτι σε λευκό και θα δεις αμέσως τη διαφορά.Ακόμα και αν είναι καλοκαίρι, η αγαπημένη μας καρό πιτζάμα μπορεί να μας συντροφεύσει δίνοντας μας έξτρα στυλ ως ζακετάκι ή ακόμα και απλά δεμένη στη μέση.Εάν είσαι από τις τολμηρές όσον αφορά στα ρούχα, δοκίμασε να φορέσεις τις πιτζάμες σου ακριβώς όπως είναι – ζευγάρι! Συνδύασε το ντύσιμο σου με αξεσουάρ και παπούτσια που να είναι στους ίδιους χρωματισμούς.Αν το σατέν είναι από τα αγαπημένα σου υφάσματα στις πιτζάμες τότε σου έχω υπέροχα νέα αφού είναι και ιδανικό για βραδινή έξοδο. Φόρα το μπλουζάκι ή το πουκάμισο το σατέν με ένα τζιν ή με μία παντελόνα από κάτω και είσαι έτοιμη!Τελευταίο και καλύτερο κράτησα το αγαπημένο vintage στυλ το οποίο μπορείς να ενσαρκώσεις μέσα από τα αγαπημένα σου t-shirt από την εποχή που πήγαινες σχολείο. Ας είναι φαρδιά και ξεθωριασμένα, τα αγαπάς όσο τα αγαπάμε και εμείς! Βάλε ένα τζιν ή ένα κολάν και πήγαινε την πιο vintage βόλτα με πιτζάμες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις τις πυτζάμες σου;

Photo: Pexels

Το άρθρο Φόρεσε την πιτζάμα σου έξω με 7 διαφορετικούς τρόπους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόρεσε,forese