Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα

14:16 15/8/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία διαφορετική ανάρτηση με αφορμή το Δεκαπενταύγουστο. 

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου. Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται για διακοπές στο πανέμορφο νησί της Ρόδου με την οικογένεια της περνώντας ένα κατά τα άλλα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η πανδημία του covid-19 δεν έχει αφήσει κανέναν μας ανεπηρέαστο και γι’ αυτό το λόγο και η διάσημη παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία της με background ένα μοτίβο από λουλούδια και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

Χρόνια πολλά , καλή Παναγία , να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας ! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας ! Για την υγεία όλων μας

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να μας προτρέψει όλους να είμαστε προσεκτικοί ώστε να προστατέψουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας ενάντια στον κοινό εχθρό που τελευταία έχει δείξει σημαντική άνοδο στην διασπορά των κρουσμάτων.

 Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά , καλή Παναγία , να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας ! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας ! Για την υγεία όλων μας ! #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Aug 14, 2020 at 11:46pm PDT

Σήμερα 15/8, σε έναν διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο για όλους η παρουσιάστρια φαίνεται να κρατά επαφή με τους ακολούθους της στο Instagram μέσω των αναρτήσεών της. Πολλές φορές μάλιστα απαντά στα σχόλιά τους και τους στέλνει την αγάπη της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη ξανά σε γύρισμα! Τι ετοιμάζει;

Το άρθρο Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα