Το video του Matthew McConaughey για τον covid-19 που έγινε viral

17:11 15/8/2020 - Πηγή: iPop

Προσοχή! Matthew McConaughey: συνέντευξη στον Dr Fauci που γίνεται viral για τον κορονοϊό! Σε μία τηλεδιάσκεψη θα έλεγες κατάφερε να “στριμώξει” τον Dr Anthony Stephen Fauci, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ, ο Matthew David McConaughey αναφορικά με την πανδημία.

Matthew McConaughey: συνέντευξη στον Dr Fauci

Ο Dr Fauci εξήγησε λεπτομερώς σε ένα 40′ video, το οποίο

ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του Instagram από τον προσωπικό λογαριασμό του McConaughey, τους κινδύνους της πανδημίας.

Ο διάσημος ηθοποιός πότε σε ρόλο δημοσιογράφου και πότε σε ρόλο πολίτη, έκανε ερωτήσεις στον επιδημιολόγο και ο τελευταίος του απαντούσε λύνοντας έτσι και πολλές απορίες όπως για παράδειγμα την ανοσία της αγέλης. Για την ανοσία της αγέλης στην ερώτηση του ηθοποιού αν θα μπορούσαμε να νοσήσουμε όλοι, ώστε να πετύχουμε την ανοσία και να πεθάνει η νόσος, ο Dr Fauci τόνισε:

Με τίποτα. Αυτό θα προκαλούσε μεγάλα προβλήματα, ιδίως στις ΗΠΑ όπου η παχυσαρκία είναι κοινή και ασθένειες όπως η υπέρταση και ο διαβήτης θεωρούνται παράγοντες κινδύνου. Αν κολλούσαν όλοι τον ιό, θα πέθαιναν πολλοί άνθρωποι. Ο απολογισμός των νεκρών θα ήταν τεράστιος και απολύτως θλιβερός

Σε ανάποδους ρόλους βρέθηκαν όταν ο επιδημιολόγος ρώτησε τον Matthew McConaughey αν προτιμάει ως πολίτης τα μπαρ να μείνουν ανοιχτά ή τα σχολεία και ο ίδιος εξέφρασε την δυσαρέσκεια πολλών πολιτών.

Ο Dr Fauci επίσης δήλωσε συγκεκριμένα:

 Πρέπει να ενωθούν ξανά οι πολίτες όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την 11η Σεπτεμβρίου. Αυτό (η πανδημία) είναι αντίστοιχο, Μάθιου. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ξανά

Matthew McConaughey: συνέντευξη στον Dr Fauci | Το video

View this post on Instagram

@niaid @nihgov

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on Aug 13, 2020 at 5:24pm PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

4,500 γαλοπούλες μοίρασε ο Matthew McConaughey την ημέρα των γενεθλίων του

Το άρθρο Το video του Matthew McConaughey για τον covid-19 που έγινε viral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Matthew McConaughey,-19