GNTM: Το πρόβλημα υγείας που στέρησε την είσοδο στο σπίτι και το λάθος golden pass

09:57 1/10/2019 - Πηγή: iPop

Νεύρα, δάκρυα, ωραίες πόζες και συγκίνηση… Όλα τα είχε η δεύτερη φάση του bootcamp του GNTM, η οποία καθόρισε και τις κοπέλες που μπαίνουν στο σπίτι.

Στη δεύτερη φάση του bootcamp, τα 40 κορίτσια που ξεχώρισαν βρέθηκαν σε παραλία της Αττικής και κλήθηκαν να ποζάρουν με μαγιό στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Στόχος ήταν να δείξουν μια αισθησιακή πλευρά, καθώς η εν λόγω φωτογράφηση ήταν και η τελευταία τους ευκαιρία για να πείσουν τους κριτές πως άξιζαν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Απ’ την αρχή,

όμως, φάνηκε ότι τα κορίτσια δεν μπορούσαν να εντυπωσιάσουν, κάνοντας παρόμοιες πόζες όλες, χωρίς να έχουν πάθος και καμία δεν τόλμησε κάτι διαφορετικό.

Η Ζενεβιέβ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της και σε κάποια φάση είπε στις διαγωνιζόμενες πως μόνο ένα κορίτσι έχει διαφοροποιηθεί μέχρι στιγμής.

Η Κατερίνα Πεφτίτση εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους κριτές, με τη Βίκυ Καγιά κυριολεκτικά να… ουρλιάζει όσο εκείνη πόζαρε σαν γοργόνα μπροστά στον φακό και το έκανε να μοιάζει τόσο εύκολο και φυσικό το να φωτογραφίζεται με μαγιό!

Απ’ τις εκπλήξεις της δοκιμασίας ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες αφού έκανε διαφορετικές πόζες, δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί μπροστά στον φακό κι έδειξε ότι το έχει και μάλιστα πολύ!

Όσα ακολούθησαν μετά τη δεύτερη φάση του bootcamp

Μετά τη δεύτερη φάση του bootcamp, οι κριτές έπρεπε ν’ αποφασίσουν ποια κορίτσια θα μπουν μέσα στο σπίτι.

Πρώτα απ’ όλα κάλεσαν την Ελευθερία -που είχε πάρει το golden pass- και τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι κριτές, έχοντας μπροστά τους τα δύο νεαρά κορίτσια, παραδέχθηκαν πως έκαναν λάθος και θα έπρεπε να έχουν δώσει το golden pass στη Μαρία -όπως είχαν σκεφτεί αρχικά- και όχι στην Ελευθερία. Φυσικά, και οι δύο κοπέλες μπαίνουν στο σπίτι, με την κριτική επιτροπή να τονίζει στην Ελευθερία ότι θα πρέπει να δουλέψει πολύ!

Πολύ συγκινητική ήταν η αποχώρηση της Ελένης, η οποία είχε εντυπωσιάσει απ’ την πρώτη στιγμή. Οι κριτές της είπαν πως είναι ένα έτοιμο μοντέλο, ωστόσο, λόγω του προβλήματος υγείας της, οι θεράποντες γιατροί της δεν της επέτρεψαν να μπει στο σπίτι, γιατί θα ταλαιπωρηθεί πολύ με την ορθοστασία και την πίεση.

Η Ελένη πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Η Βίκυ Καγιά είπε στη διαγωνιζόμενη πως θα είναι όλοι δίπλα της ό,τι χρειαστεί και θεωρεί δεδομένο το ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά δεν μπορεί να την υποβάλλει στη διαδικασία του διαγωνισμού:

Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας, το οποίο έχεις. Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου

Η πρώτη δοκιμασία

Τα κορίτσια που ξεχώρισαν πλέον μπαίνουν στο σπίτι του GNTM και η πρώτη δοκιμασία που τις περιμένει είναι για… γερά στομάχια! Θα κληθούν να κάνουν πασαρέλα περπατώντας πάνω σ’ ένα κτίριο, ενώ είναι δεμένες από σκοινί. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται απ’ το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, δύο κοπέλες θα αποχωρήσουν κατευθείαν καθώς δεν θα καταφέρουν να κάνουν καθόλου τη δοκιμασία!

Διάβασε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για το GNTM και η εξήγηση για το golden pass

Το άρθρο GNTM: Το πρόβλημα υγείας που στέρησε την είσοδο στο σπίτι και το λάθος golden pass εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα