Όσα θέλεις να μάθεις για τον κούκλο ηθοποιό απ’ τις Άγριες Μέλισσες

20:15 30/9/2019 - Πηγή: iPop

Απ’ το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς εποχής του ΑΝΤ1, υπήρξαν δύο ηθοποιοί που συζητήθηκαν λίγο περισσότερο. Αυτοί είναι η Μαρία Κίτσου και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, των οποίων οι ερμηνείες εντυπωσίασαν.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και για την ακρίβεια ο τηλεοπτικός Σέργιος Σεβαστός σκοτώθηκε απ’ το πρώτο επεισόδιο, προκαλώντας την απογοήτευση των τηλεθεατών.

Υποκλίνομαι σε αυτήν εδώ την αψεγάδιαστη παρουσία.
#AgriesMelisses pic.twitter.com/km4nIxioLk

Γουατεβερ (@guitarVVXVI) September 29, 2019

Ποιος είναι όμως αυτός ο κούκλος ηθοποιός απ’ τις Άγριες Μέλισσες τον οποίο όλοι googlάρουν σήμερα;

Ο 36χρονος είναι ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει ξεχωρίσει μέσα από τις συμμετοχές του στις ταινίες «Ουζερί Τσιτσάνης», «Μικρά Αγγλία» και «Τελευταίο Σημείωμα».

Γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού.

Για την ταινία Το τελευταίο σημείωμα κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.

Πολλοί μεγάλοι σκηνοθέτες στο θέατρο και τον κινηματογράφο τον έχουν επιλέξει για να είναι μέλος στην ομάδα τους, καθώς θαυμάζουν το ταλέντο αλλά και την αφοσίωσή του στη δουλειά του.

Σε πέθαναν στην Μικρά Αγγλία, σε πέθαναν στο Τελευταίο Σημείωμα σε παθαίνουν και στις #AgriesMelisses από το πρώτο επεισόδιο. Αμαρτία αγόρι μου. pic.twitter.com/xvO8zj3Lj0

Ilia Orfanou (@IliaOrfanou) September 29, 2019

Ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, ο Νίκος Περάκης, ο Παντελής Βούλγαρης, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Γιώργος Λάνθιμος είναι μόνο μερικοί απ’ αυτούς που έχουν ξεχωρίσει το ταλέντο του.

Οι κινηματογραφικές εμφανίσεις του Ανδρέα Κωνσταντίνου:

2007 Ψυχραιμία2010 arTherapy2010 Ο θάνατος που ονειρεύτηκα2011 Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά2011 Παράδεισος2013 Μικρά Αγγλία2015 Όχθες / Riverbanks2015 Ουζερί Τσιτσάνης2016 Γυρίζοντας τον κόσμο / The Stopover / Voir Du Pays2017 Success Story2017 Το τελευταίο σημείωμα2018 Η Σιγή των Ψαριών όταν Πεθαίνουν / The Silence of the Dying Fish2019 Ακίνητο Ποτάμι / Still River2019 Βασιλικός2019 Η Σιωπή του ΔάσουςΔες ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Σαρωτική η πρεμιέρα! Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Το άρθρο Όσα θέλεις να μάθεις για τον κούκλο ηθοποιό απ’ τις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα